Ostalo

TENJA 2013.

Brick ing demonstrirao snagu, Osječko pivo izbacilo V. Rajon na penale!

Polufinalna večer u borbi za poredak seniora od 5 – 8 mjesta igrali su prošlogodišnji finalisti Saponia i Skripta. Prvo je ekipa Saponie izgubila od mlade ekipe iz Ivanovca iako su vodili u dva navrata 1:0 i 2:1 ipak je na kraju rezultat uvjerljivo otišao na stranu Ivanovca rezultatom 5:2. Skripta je sa dva gola Ćavara u dvije minute (12. i 13.) pobjedila PZ Ćelija za koje je zabio Josip Mihaljević.

Malonogometni turnir Tenja 2013.   FOTO:hrfutsal.com
Piše: Republika.eu / hrfutsal.com

Polufinalne susrete veterana otvorili su Gebruder i Ameba 79. Gebruder je poveo preko Buljubašića u 7. minuti, a Ameba izjednačuje doslovno u posljednjoj sekundi prvog dijela preko Tomasa koji je zabio i pobjednički pogodak u 24. minuti i tako odveo Amebu 79 u finale na svom prvom sudjelovanju na tenjskom turniru. 

U drugom polufinalu prošlogodišnji pobjednik Brick ing bio je apsolutni favorit i to ne samo zbog kvalitete već i zbog činjenice da je već u skupini dobio CB After dark s  5:0. U tom tonu je i počelo jer je Dejan Mehić već u 5. minuti doveo Brick ing u vodstvo. Ali to je bilo sve što se tiče golova, iako su igrači CB After dark tražili pogodak za izjednačenje. Ipak, ekipa Brick inga uspjela je sačuvati minimalnu prednost i plasirati se u finale. Tamo ih čeka Ameba 79 s Tomasom, Kolarom, Totom, Jukićem i Križanovićem, a večeras bi trebao nastupiti i Tomislav Steinbruckner. Ovo bi moglo biti Brick ingu najteže finale do sada u Tenji, a publiku svakako očekuje prava nogometna predstava.

Polufinale seniora prvo su igrali Osječko pivo i V. Rajon koji uz puno šansi nisu uspjeli postići pogodak u prvom dijelu iako je bilo izglednih prilika s obje strane. Drugi dio “pivari” otvaraju pogotkom Vladimira Torčića ali Šimić sve vraća na početak i o finalistu su odlučivali šesterci, što je prema prikazanom i najrealnije. Puno uspješniji su bili igrači Osječkog piva koji su pogodili u sve tri serije a Igor Pandžić je promašio za V. Rajon. Tako je ekipa Osječkog piva već na svom prvom nastupu u Tenji izborila finale.

Drugo finale je pripalo seniorima Brick inga. Više nego uvjerljivo i zasluženo pobjedili su Lovački rog s čak 6:1, i prema do sada prikazanom na turniru favoriti su za osvajanje prvog mjesta, iako ne treba smetnuti s uma da je ekipa Osječkog piva do polufinala ubilježila pobjede u svim utakmicama na kojim je igrala. U svakom slučaju očekuje nas iznimno zanimljiva finalna večer.

REZULTATI:

IVANOVAC – SAPONIA 5:2
SKRIPTA – PZ ĆELIJE 2:1
AMEBA 79 – GEBRUDER 2:1
BRICK ING – CB AFTER DARK GAS AD 1:0
OSJEČKO PIVO – V.RAJON 1:1 (4:2  6m)
BRICK ING – LOVAČKI ROG 6:1

IGRALIŠTE MO “TENJA” SUCI: BOŠNJAK I SCHREMPF

FINALNA VEČER:

19.00 SKRIPTA – IVANOVAC za 5.i 6.mjesto seniori
19.40 GEBRUDER – CB AFTER DARK za 3. i 4.mjesto veterani
20.20 V.RAJON – LOVAČKI ROG za 3. i 4.mjesto seniori
20.55 Nastup plesnog studia “SHINE”
21.15 BRICK ING – AMEBA 79 finale veterani
22.00 OSJEČKO PIVO – BRICK ING finale seniori