Crna kronika

USPOREN PROMET

Nesreće stvorile probleme kod Lučkog, Karlovca i prema Bregani

Zbog dviju nesreća kod Lučkog i čvora Karlovac od jutros je usporen promet na Dalmatini u oba smjera. Veće gužve u HAK-u očekuju u poslijepodnevnim satima.

Ilustracija   FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Piše: Media Servis

U nesreći kod naplatnih kućica na Demerju u smjeru Zagreba rano jutros teško je ozlijeđen motociklist, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Muškarac je prebačen u Vinogradsku bolnicu, dok su na naplati zatvorene trake za brzi ENC. U drugoj nesreći koja se dogodila na A1 između Jastrebarskog i Karlovca sudjelovalo je više vozila. Promet prema moru zbog toga se odvija usporeno jednim trakom, kao i Zagrebačkom obilaznicom prema Bregani zbog nesreće na servisnoj cesti kod Rakitja. Irvin Filipović iz HAK-a upozorava da se očekuju gužve u poslijepodnevnim satima.

'Promet će biti pojačan u smjeru unutrašnjosti. Posebice gust promet osjetit će se na autocesti A1 na naplati u Lučkom, na A3 Bregana Lipovac kod Ježeva te na A2 Zagreb Macelj od Jankomira do Zaprešića i naplatnih postaja Trakošćan. Povremeno vrlo gust promet imat ćemo na Istarskom ipsilonu te na Jadranskoj magistrali, posebice od Omiša do Kaštela, i na Ličkoj magistrali. Kasno poslijepodne i u večernjim satima gust promet očekuje se i s otoka Krka prema unutrašnjosti', izvijestili su iz HAK-a.