Nogomet

U NOVE POBJEDE

Hajduk predstavio dresove za sljedeću sezonu

Hajduk je predstavio dresove koje će 'Bili' nositi u novoj sezoni. Voditelj marketinga Hajduka Aljoša Bašić iskazao je zadovoljstvo činjenicom da su se dresovi željno očekivali od strane navijača, ali i cijele javnosti...

Novi dresovi   FOTO:Tino Juric/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Ogromni su bili napori da se ispoštuje naš uvjet da na prvoj službenoj utakmici Hajduk istrči u novim dresovima. I to ne bilo kakvim. Tražili smo najbolje i po pitanju kroja i po pitanju boje i po pitanju same tkanine, a tražili smo da ti dresovi budu posebno personalizirani imenom Hajduka", rekao je Bašić.

Prva utakmica u kojoj će se vidjeti novi dresovi je ona sutrašnja kada Hajduk u Zagrebu igra utakmicu Superkupa protiv Dinama. Hajduk će u novoj sezoni nositi dresove talijanske tvrtke Macron, a boje su tradicionalne - bijela te crveno-plava. Navijače 'Bilih' najviše će zanimati cijena novih dresova.


Tino Juric/PIXSELL

"Svjesni smo situacije u kojoj se nalazi hrvatsko društvo, a time i naši navijači i odlučili smo izaći s najnižom mogućom cijenom u odnosu na top kvalitetu koju nudimo. Ta cijena će biti 65 eura, odnosno 487 kuna u maloprodaji", kaže Bašić koji vodi i projekt uređenja klupskog fan shopa u kojem će se, osim dresova, moći kupiti još 100-ak proizvoda s Hajdukovim 'potpisom'.