Nogomet

NK OSIJEK

Ništa od Weitzera. Spominje se i Ljubojević

Svaki dan pojavi se novo ime koje se spominje uz NK Osijek, a najnovije je Goran Ljubojević.

Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Ivor Weitzer definitivno neće nositi bijelo-plavi dres, piše Glas Slavonije.

Svjestan situacije u kojoj se nalazi osječki prvoligaš, tražio je garancije o primanju plaće na vrijeme, što mu u Osijeku nisu mogli dati. Tako su od trojca ofenzivnih veznjaka ostala još dva imena - Adnan Aganović i Frane Vitaić, no upitno je i kako će se oni postaviti prema onome što bijelo-plavi mogu ponuditi. A to, vrlo dobro je znano, nije mnogo. Osijek je u situaciji praktički ponuditi jedino “golu“ plaću, bez ikakvih dodatnih bonusa prilikom prelaska, tako da im najveća prednost za dolazak ostaje mogućnost igranja u Prvoj ligi. Hoće li to biti dovoljan mamac nekome od njih ostaje za vidjeti, no prijelazni rok ionako traje do 31. kolovoza pa nije isključeno da se igrački kadar promijeni i nakon što počne prvenstvo.

Među eventualnim pojačanjima pojavilo i ime Gorana Ljubojevića koji je u dva navrata nosio bijelo-plavi dres. Mnogo klubova promijenio je Ljubojević, a posljednja destinacija bio mu je iranski Naft Teheran gdje je u 10 nastupa postigao 2 gola.

Sve ovo vjerujemo da buni trenera Steinbrucknera koji treba uigravati momčad, a svako malo se pojave nova imena s kojima se licitira.