Ljubav & sex

KAKO SE RIJEŠITI NEUGODE

Sex s novim dečkom

Sex sa voljenim muškarcem nešto je najbolje što vam je svakodnevnica u životu, ali ne možemo se pohvaliti sa sexom kada se radi prvi put s novim muškarcem u vašem životu. Kako se ponašati i kako da on bude što manje neugodan i praktičan – donosimo vam nekoliko savjeta.

Budite spremni za seks s novim dečkom.   FOTO:www.guardian.co.uk
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Usporite

Nemojte tu noći nigdje žuriti. Jednostavno tijekom večeripratite njegove korake i što vaš novi muškarac voli. U trenucima kada on vas zadovoljava zgrabite ga za ruke ili čvrsto oko vrata i strastveno poljubite. Muškarci vole kada žena učini pomalo agresivan korak kako bi shvatili što žele, kaže Carole Altman, autorica knjige "You Can Be Your Own Sex Therapist".

Nemojte se opterećivati sa nezgodnim trenucima

"Biti s nekim prvi put je dovoljno stresno jer ćete se brinuti sviđa li mu se to što činite", kaže Carole. "I ako ne prihvatite sasvim prirodno neslaganje koje se može dogoditi, to će potiho pokvariti cijeli doživljaj." Ako zapne pri otkopčavanju grudnjaka, ne dopustite mu da se muči i na kraju postane frustriran. Nasmijte se i recite: "Daj da ja pokušam. Znam taj trik." Opustite se i prihvatite neslaganje, pretvorite ga u duhovite situacije i nasmijte se sa svojim dragim uz nježne poljupce.

Recite mu da vam je lijepo

Da muškarac misli na sebe i samo na svoje zadovoljstvo – apsolutno nije točno. Čak štoviše, muškarac se ne može opustiti i uživati ako nije svjestan da i vi jednako uživate. S obzirom da ste po prvi puta intimni i on vas u tom "svijetu" ne pozna, jednostavno mu recite da vam lijepo i da uživate. Jer on će memorirati sve što mu kažete i to će ponavljati svaki sljedeći put misleći da neizmjerno uživate. Zato ne glumite, to je za vaše dobro.

Veliko NE akrobacijama za prvi put

Postoji velika šansa da ne uspijete izvesti sve kako treba jer se još ne poznajete, a onda će užitak za oboje biti manji. Takve eksperimente ostavite za kasnije kada ćete i jedno i drugo znati što vam je činiti da bi partner postigao vrhunac. Držite se dobro poznatih poza koje ne zahtijevaju akrobacije i prepustite se uživanju. Slobodni ste da nabacite mig svom muškarcu sa zavodljivim radnjama kako bi mu dali do znanja da ga svaki puta s vama čeka iznenađenje kojem neće moći odoljeti.