Ljubav & sex

ZNAJU KAKO IH ZADRŽATI

Kako uspješne žene gledaju na ljubav?

Teško je u današnje vrijeme pronaći idealnog partnera, ali je još teže znati upotrijebiti načine s kojima će te zadržati svog muškarca. Nekim ženama to polazi za rukom, a mi vam donosimo pet stvari na koje morate obratiti pažnju.

Uspješna žena zna kako zadržati svog muškarca.   FOTO:index.hr
Piše: Republika.eu / Index.hr

Ako si kao žena zacrtate određeni tip muškarca, postoji velika mogućnost da ćete zauvijek ostati sama. Naime, ako dajete šansu za ljubavnu priču samo određenim muškarcima, jako su male šanse da će baš ti odabrani dati priliku i vama. Opustite se i otvorite svoja vrata i drugim muškarcima, a ne samo vašem "tipu".

One žene koje nemaju sreće u ljubavi, uvijek će pronaći razlog – mane zbog kojih je to baš tako. Pretvorite te mane u vrline ili ih jednostavno zaobiđite. Nitko nije savršen, pa tako ni vaš partner, a možda se baš vas "dvoje s manama" složite.

Kada prekinete vezu, ženama je najlakše razmišljati o prošlosti, lijepo provedenim trenucima sa svojim bivšim partnerom. Muškarci to jednostavno kod takvih žena osjete i od toga bježe. Naime, uspješne žene shvaćaju da se od prošlosti ne živi i kreću u budućnost. Krenite i vi.

Ako vas je u prošlosti jedan muškarac povrijedio i bio svinja, ne znači da su svi takvi. Nemojte živjeti s tom misao. Razmišljajte na način da je on bio iznimka i da drugi nisu takvi.Nemojte generalizirati i pružite priliku drugim muškarcima.

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih. Jasno je da ćeš reorganizirati svoje vrijeme, ali nikada ne smiješ odbaciti prijašnji život samo zato što imaš dečka. Žene koje uz novog dečka zadržavaju svoje prijatelje i hobije su puno uspješnije u ljubavi od onih koje se jednostavno prepuste.