Ostalo

PANNONIAN CHALLENGE XIV

Otvorene prijave za sportaše i volontere, uskoro i za press

Kako je četrnaesti Pannonian challenge pred vratima, krenule su i prijave. Sportaši, volonteri, mediji, prijavite se i budite dio najboljeg extreme sport eventa u Hrvatskoj!

Ilustracija   FOTO:redbull.hr
Piše: Republika.eu

Prijave za volontere

Mnogi kažu kako je volontiranje „navika srca“, a kroz godine organizacije Pannoniana pokazalo se kako su osječani uistinu vrlo srčani! Stoga i ove godine pozivamo sve zainteresirane mlade ljude da se pridruže organizaciji našeg najvećeg extreme sport i glazbenog festivala u regiji. Volonteri su duša svakog festivala. To su oduvijek mladi ljudi puni pozitivne energije, entuzijazma i želje za timskim radom. Zahvaljujući njima Pannonian je dobio i vrlo važnu „Volontersku nagradu“, a kroz daljnju budućnost odlučili smo razvijati i međunarodnu suradnju primajući u volontere i mlade ljude iz drugih država. Što se tiče sektora u kojima volonteri rade i pomažu, ponuda je vrlo raznolika te smo sigurni da će se svatko od prijavljenih pronaći u jednoj od ponuda. Ove godine na raspolaganju su sljedeći sektori: natjecanje i sport, infrastruktura i radovi, press i PR, glazba i kultura, ugostiteljstvo te ulaznice, bonovi i prijave.

Kako postati volonter?Bez ikakvih problema!! Sve što trebate napraviti je ispuniti online prijavnicu - http://2013.pannonian.hr/ volonteri/ - te kratki upitnik za prijavu volontera. Ako baš „TI“ budeš odabran za volontera na Pannonianu, očekuju te nova poznanstva, vrijedno iskustvo i odlična zabava tijekom cijelog festivala. Svi primljeni volonteri na vrijeme će biti obaviješteni o protokolu i rasporedu volontiranja. Ako se još uvijek niste odlučili želite li nam se pridružiti, pročitajte više informacija o pogodnostima volontiranja na Pannonianu i požurite! Nećete požaliti!Prijave za sportaše

Krenule su i prijave za sportaše. Pa se tako sve mlade nade i oni koji se tako osjećaju, mogu prijaviti na natjecanje, no isključivo online - http://2013.pannonian.hr/ natjecatelji/. I ove godine očekuju nas vrhunski svjetski i hrvatski vozači, a ovo je vaša prilika da budete jedan od njih. Ako volite adrenalin, extreme, posjedujete opremu, određeno iskustvo i pozitivnu energiju, imate sve potrebno za prijavu.

Kako se prijaviti?

Iznimno lako! Kao i kod volontiranja, prijave za natjecatelje vrše se online i to upravo na ovome linku - http://2013.pannonian.hr/ natjecatelji/. Nakon što pročitate sva pravila i uvjete te kliknete pošalji, riješili ste sve što ste trebali. Od Vas se kasnije očekuju samo sitne procedure i dobra volja. Sretno!!!

Prijave za press akreditacijeZa sve medije koji nas vjerno prate i podržavaju uskoro otvaramo i online prijave za press akreditacije. Svoju press akreditaciju moći ćete prijaviti putem linka na našem novom webu, a ostale informacije i press protokol biti će proslijeđen putem maila svim medijima kojima akreditacija bude odobrena.