Rukomet

PROMJENE U NEXE-u

Našičani će utakmice SEHA lige igrati u Osijeku

Aktualni hrvatski rukometni viceprvak, momčad Nexe Našica trenutačno u klubu ima dosta nepoznanica. U klubu se očekuje dosta promjena, ali ono što je sigurno, Našičani će sljedeće sezone europske utakmice igrati u osječkom Gradskom vrtu.

Spominjalo se mogućnost spajanja Osijeka i Nexe-a   FOTO:Dalibor Urukalović/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Nexe iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu, ponovno je obranio 2. mjesto i izborio nastup u SEHA ligi. No, dosta stvari oko kluba je trenutačno neizvjesno.

Ne zna se tko će biti novi trener, iako je najrealnija opcija dosadašnji sportski direktor Zdenko Kordi. Igrački kadar je također neizvjestan kao i sam datum početka priprema.

Izvjesno je tek da će momčad doživjeti znatne promjene kao i prošle sezone, jer na odlasku su sigurno Slišković, koji je već potpisao za Pivovarnu Laško, zatim Obranović, Varvodić, Kozina, Knez i vratar Šunjić.

S obzirom da će Nexe morati svoje europske  utakmice igrati uOsijeku, jer SEHA liga zahtjeva kapacitet gledališta od preko 2500 mjesta, spominjala se mogućnost spajanja 2 kluba Osijeka i Nexea.

No, iz Našica nam ističu kako unatoč želji od toga još nema ništa, a iz kluba nisu uspjeli ni stupiti u kontakt s novom gradskom vlasti u Osijeku.

Ipak, sutra će se održati sastanak SEHA lige u Beogradu, kada bi se trebao znati točan početak nove sezone, a samim tim naravno i priprema za klubove.

U Nexeu trebaju brzo reagirati jer nova sezona je pred vratima.