Nogomet

NK OSIJEK

Perošević i Lulić na meti talijanskih i francuskih klubova!?

Odljev mladih igrača iz HNL-a u Serie A mogao bi se nastaviti, jer su neki talijanskih klubovi pokazali zanimanje za osječke klince.

Antonio Perošević   FOTO:Marko Mrkonjic/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Talijani su bacili oko na hrvatske igrače, jer od 1. srpnja oni više neće biti stranci u Serie A.

Ovih dana jedan talijanski portal raspisao se o interesu Napolija za osječkog kadeta Karla Lulića, inače standardnog člana reprezentacije Hrvatske u svom uzrastu. No, u klubu ističu kako za sada nije pristigao niti jedan upit za ovog 17-godišnjeg veznog igrača.

Talijanski i francuski klubovi oko su bacili i na nešto starijeg Antonia Peroševića, koji je za 24 sata izjavio kako mu godi zanimanje klubova iz lige petice, ali da ne želi ništa komentirati dok god je član bijelo-plavih. Transfermarkt ovog trenutka Peroševića cijeni na 600 000 eura. Ne sumnjamo kako bi uprava ovakav iznos objeručke prihvatila.

Čini se kako se uspjeh mladih uzrasta NK Osijeka pročuo diljem Europe, pa nije čudno da upiti za osječke klince stižu sa svih strana. Osijek slaže mladu momčad i prava bi šteta bila prodavati igrače koji još nisu ni obukli seniorski dres, no teška financijska situacija upravu kluba ostavlja bez izbora. I tako iz godine u godinu...