Ljubav & sex

POSLUŽITE SE TRIKOVIMA

Prvih 7 sekundi najvažnije za privući muškarce, pazite kako ćete ih iskoristiti

Istraživanja su pokazala da muškarac u 7 sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići ili ne. Koliko god naglašavali da je prirodno ključ uspjeha ipak postoji par trikova s kojima možete lako zavesti muškarca koji vam se čini nedostižan.

Najbolja poza za smanjivanje neugode :)   FOTO:antenazadar.hr
Piše: Republika.eu / zadovoljna.hr

Razni uzorci su i modi (pruge, cvjetići, ...), ali jednobojna odjeća ipak odašilje više samopouzdanja i sigurnosti. Muškarci će to primijetiti, ali izbjegavajte crnu odjeću jer ćete u njoj izgledati preozbiljno.

Popravljanje odjeće dok ste vani s frendicama trik je s kojim ćete pokazati muškarcu da vam je stalo do toga kako u tom trenutku izgledate, a njemu će zbog tog razloga definitivno porasti ego.

Štikle su muškarcima seksi, ali balerinke mogu biti još više ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste zaigranoga uma, a ako pritom imate prekrižene noge pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa.

Obucite odjeću koja će otkriti vaša ramena. Haljine bez naramenica pomute maštu kod muškarca jer ih on indirektno povezuje s grudima, a ako još lagano slegnete ramenima, muškarac vaših snova krenuti će za vama.

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste djelovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte pretjerati i držati ruke na bokovima jer tako nećete izgledati izazovno već samo nepristupačno.

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekime (ili ga samo gledate) jako je koketno i privlačno. Prekrižiti gležnjeve ispred sebe dok sjedite nemojte nikako činiti blizu muškarca kojeg osvajate. On će time dobiti dojam da bi ste u tom trenutku željeli biti negdje drugdje.

Sramežljivi ste? Nemojte sa svojim pićem stajati sa strane mrgudnog lica. Stanite u sredinu grupe ljudi – više ćete pričati i činiti se vrlo popularni, a njemu ćete zbog toga biti još zanimljiviji.