Razno

SAVJETUJEMO KAKO

Pronađite vrijeme za svoju prijateljicu

Događa li vam se konstantno da izgovarate rečenicu: "Nemam vremena" pa čak i ako se radi o vašim prijateljicama? Ne brinite, donosimo vam 6 savjeta kako da u svakodnevnoj gužvi ipak izdvojite vrijeme za svoje prijateljice koje su kamen temeljac u životu.

Hej ljepotice, moje prijateljice...   FOTO:ljepota.ba
Piše: Republika.eu / women.ba

Neka zauzeto vrijeme vaše djece bude slobodno vrijeme za vašu prijateljicu. Djeca vam zajedno idu na sate baleta ili treniraju nogomet? Umjesto da ih odvezete na sat i odete kući, predložite prijateljici kavu ili shopping u gradu.

Ako obje imate dvorište puno lišća koje bi trebalo pograbiti ili vrt pun korova, provedite sat ili koliko je potrebno kod njene kuće pa onda dođite do vaše.

Neka vam mobiteli i ostala tehnologija ne služe samo za posao. Pošaljite prijateljici klasični sms ili joj koristeći razne aplikacije pošaljite fotografiju koja vas podsjeća na vaše prijateljstvo. Prednosti maila i društvenih mreža dolaze ako vaša prijateljica živi kilometrima od vas pa je to jedini način kako bi ste znali što se događa u njenom životu.

Klub knjige preko telefona. Zvuči zanimljivo. Ako vaša prijateljica ne živi u istom gradu kao i vi, dogovorite jednom tjedno termin kada ćete razgovarati o proteklom tjednu. Vjerujte, pričat ćete više nego što ste mislili.

Vježbajte zajedno. Ujutro prije posla ili subotom prijepodne odite voziti bicikl sa svojom prijateljicom. Uz put ćete razgovarati o raznim temama u svakodnevnici te ćete znati što se događa u njezinom životu. Između ostalog, rekreirate se.

Svako voli dobiti poštu koja nije račun ili zahtjev za kreditnu karticu. Držite par koverti i praznih razglednica u svojoj torbi i napišite nešto svojoj udaljenoj prijateljici dok stojite u redu u banci ili ste u čekaonici kod doktora.