Moda & ljepota

UVIJEK I SVUGDJE

Šiške-pristaju uz svaku frizuru i nikada ne izlaze iz mode

Napokon ste našli frizuru koja vam savršeno pristaje, no s vremenom vam je dosadila i želite neku promjenu, ali bez previše eksperimentiranja? Jednostavno, skratite šiške!

Šiške zaista pristaju uz svaku frizuru i svaku dužinu kose   FOTO:sheknows.com
Piše: Republika.eu / Onaportal.com

Uredno počešljane, razbarušene, začešljane na lijevu ili desnu stranu – šiške su uvijek u modi i kao dodatak frizuri učinit će vašu kosu poletnom i svježom.

Šiške zaista pristaju uz svaku frizuru i svaku dužinu kose, jedina stvar na koju trebate pripaziti je kojeg je oblika vaše lice kako bi mogli izabrati one koje će vam najbolje pristajati.

Ukoliko imate okruglo lice, izbjegavajte kratke, ravne šiške i birajte one začešljane u stranu jer će vaše lice učiniti vizualno duljim. No, ukoliko je vaše lice četvrtastog oblika, preporučljive su ravne šiške rezane malo ispod obrva. Ovalni oblik lica je i najzahvalniji jer njemu stoje apsolutno sve frizure pa tako i sve vrste šiški, stoga ako ste sretnica ovalnog lica poigrajte se i isprobajte sve. Srcolikom licu najviše laskaju asimetrične šiške koje istovremeno ističu oči i odvlače pažnju sa visokog čela.

No, koji god oblik lica imale, nemojte se ustručavati isprobati, jer jednostavna promjena frizure kao što su šiške, dat će vam potpuno novi, zavodljivi look. 

Izvor: onaportal.com