Ljubav & sex

ISPROBAJTE OVE POZE

3 najbolje poze za postizanje orgazma

Jako je bitno koju ste pozu odabrali zajedno s vašim partnerom, jer je seks igra vas dvoje koja vam na kraju krajeva garantira zadovoljstvo. Donosimo vam tri poze u kojima ćete najbolje postići orgazam i pri tome uživati.

Ilustracija   FOTO:infolive.by
Piše: Republika.eu / dnevnik.hr

Leptir:

Žena volim biti dominantna. Ovaj osjećaj kontrole donosi joj i ova poza u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obujmu sa obje strane torza. Svojim kretanjima u ovoj pozi žena može izluditi svog partnera, a ona neće ostati zakinuta zbog udovoljavanja same sebe baš onako kako to njoj odgovara.

Poza 69:

Ova poza spada već pod stare poze, ali većina muškarca i žena potvrdit će da je ovo klasična poza koja će oboma pružiti izniman užitak. Žena leži preko muškarca ili obrnuto, a glave su im kod međunožja partnera. Ova poza omogućuje primanje i davanje, a ono što ovu pozu čini još interesantnijom su – slobodne ruke s kojima se možete dodatno poigrati.

Spoon:

Ovu pozu vole i muškarac i žena. Kada smo umorniji i željniji laganog sexa, ali da on bude strastven, ova poza je idealna. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje. Ne zaboravite, cijela koža vašeg partnera je erogena zona. Svojim dodirima i zagrljajima dovedite u ovoj pozi svog partnera do ludila.