Crna kronika

TRAGEDIJA KOD BJELOVARA

Preminuo 15-godišnji dječak stradao u udaru groma

15-godišnji dječak stradao u udaru groma na jučerašnjoj nogometnoj utakmici u Novoj Rači pokraj Bjelovara, preminuo je u Općoj bolnici Bjelovar.

Ilustracija   FOTO:Patrik Maček/PIXSELL
Piše: Media Servis / Republika.eu

[9.6.2013. 12:00]
Munja je pogodila nogometno igralište samo 10-ak minuta nakon početka utakmice. Stradali su 14-godišnji i 15-godišnji dječak, a udar je bio toliko jak da je nekoliko mladih nogometaša popadalo po terenu. Mlađi dječak je stabilno, rekao nam je doktor Željko Štivić iz bjelovarske bolnice.

"Nalazi se kod nas u Općoj bolnici Bjelovar, na dječjem odjelu. On je za sada stabilno", rekao je Štivić.


Igralište NK Trnski Nova Rača FOTO: Damir Špehar/PIXSELL


[8.6.2013. 22:48]
Dvojica dječaka u dobi od 14 i 15 godina ozlijeđena su danas oko 17 sati kada je u teren za vrijeme nogometne utakmice u Maloj Rači udario grom!

Tragedija se dogodila u mjestu Nova Rača kod Bjelovara.

Ozlijeđeni su kolima hitne medicinske pomoći prevezeni na Zavod na hitnu medicinu u Bjelovaru, gdje im je pružena pomoć.

14-godišnjak je smješten na Odjel pedijatrije, a 15-godišnjak koji je teže ozlijeđen u Jedinicu intenzivnog liječenja kirurgije Opće bolnice Bjelovar, kažu u Bjelovarsko-bilogorskoj policiji.

Dječaci koji su bili na terenu neprestano dolaze na hitni prijam Opće bolnice u Bjelovaru, neki zbog šoka, a neki zbog naknadnih simptoma