Glazba

POŽURITE PO KARTE

Još samo tjedan dana do dolaska Whitesnakea u Zagreb!

Legendarna grupa Whitesnake na čelu s pjevačem Davidom Coverdaleom početkom svibnja započeli su svjetski turneju u sklopu koje 15.6. dolaze i u zagrebački Dom sportova.

David Coverdale - Whitesnake   FOTO:Press Association/PIXSELL
Piše: Republika.eu / net.hr

Turneja je zaočela nastupima po Japanu, a nastavila se u Ujedinjenom Kraljevstvu. Do zagrebačkog rock spektakla dijeli nas samo osam dana, a do tad nastupaju u Stockholmu, Helsinikiju, Petersburgu, Moskvi i Beogradu.

Whitesnake u Zagreb dolazi u jednom od najjačih sastava: pjevač i osnivač grupe David Coverdale, basist Michael Devin, gitaristi Doug Aldrich i Reb Beach te novi - stari bubnjar Tommy Aldridge. (U bendu je svirao od 1987. - 1989.  te 2002. - 2007., a ponovno im se priključuje početkom turneje nakon što je Brian Tichy napustio grupu.)

U travnju su izdali live album Made in Japan sniman za vrijeme svjetske turneje Forevermore u 2011.godini, a na zahtjev fanova najavili su još jedan dvostruki live album. Album Made in Britain - The World Record, koji je također sniman na turneji iz 2011.godine, bit će dostupan od srpnja ove godine!

Bez obzira na izlazak live albuma fanovi sigurno neće propustite čuti i vidjeti kako to zaista izgleda i zvuči uživo. 
Ulaznice za subotnji koncert, 15.6.2013.g. u zagrebačkom Domu sportova možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventima te na www.eventim.hr po cijeni od 199kn.