Razno

OVAKO SE OSTAVLJAJU PRELJUBNICI

Prekid za pamćenje

Ovih dana pismo u kojem djevojka raskida vezu sa svojim dečkom postao je pravi hit na internetu. Naime, društvena mreža Facebook je mjesto na kojem je djevojka saznala za prijevaru, a svom, sada već bivšem dečku nije ostala dužna.

Pismo   FOTO:news.msn.co.nz
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Na komadu papira napisala mu je sljedeće:

Bok, dragi! Pogodi tko je ostao ulogiran na Facebooku i dobio poruku od Kelsi? Da! Ti! :) Ali ne brini, nisam ništa razbila kada sam to vidjela. Uredno sam spakirala sve tvoje stvari. Za ovu prigodu osmislila sam i jednu igru. Znam da voliš tražiti stvari, primjerice, druge djevojke! Evo kratkih uputa kako ćeš naći svoje stvari: Tvoja je odjeća na mjestu gdje smo se prvi put upoznali! Tvoje su videoigre na mjestu gdje smo se prvi put poljubili! Tvoj je laptop na mjestu gdje smo prvi put zajedno kupili videoigru! Tvoj je televizor tamo gdje smo prvi put spavali. Sve ostalo, uključujući fotografije dvije posljednje godine naših života, je kod Kelsi! Zabavi se! Da, iako nisam ništa razbila ne mogu garantirati da netko drugi neće pronaći tvoje stvari. Sretan lov.

Je li preljubnik pronašao svoje stvari, nije poznato, no ako navedena mjesta zbog Kelsi nije zaboravio, stvari će ga tamo čekati.

Izvor: Glas Slavonije