Ostalo

E-STUDENT

Završnica App Start Contesta

App Start Contest, studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija u kojem je sudjelovalo 76 timova s 30 različitih fakulteta danas je na rasporedu završnica i prezentacija 12 najboljih radova...

App Start Contest   FOTO:etfos.unios.hr
Piše: Media Servis

Finalistima je zadatak kroz kratke i dinamične 3-minutne prezentacije uvjeriti stručni žiri i publiku da su upravo oni razvijali najbolji projekt tijekom cijele godine. Nakon prezentacija žiri će odlučiti o pobjednicima, a i publika će imati priliku glasati za najdraži rad. Nagrade će biti dodijeljene i za najbolja rješenja partnerskih tema koje su zadali Zagrebačka banka, Styria Hrvatska te Podravka.

Organizator natjecanja je studentska udruga eSTUDENT koja je osim natjecanja u sklopu App Start Contesta tijekom godine organizirala 16 edukativnih predavanja koja su studentima približila poslovne, tehničke i dizajnerske aspekte razvoja mobilnih aplikacija.

Sam App Start Contest je pripremio i posebnu nagradu koju će na jesen dodijeliti timu koji nastavi razvijati vlastiti projekt te nađe put na zahtjevnom tržištu mobilnih i web aplikacija.