Nogomet

POSLJEDNJE PRVENSTVENO KOLO

Pobijediti Cibaliju za oproštaj!

U nedjelju se igraju sve utakmice posljednjeg 33.kola, a u Gradskom vrtu u slavonskom derbiju sastaju se Osijek i Cibalia.

2012. NK Osijek - NK Zagreb; Miroslav Žitnjak   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Republika.eu / STV

Izostala je posebna draž derbija, jer sve su dvojbe oko plasmana rješene prije posljednjeg kola, pa rezultatski imperativ nemaju ni Osijek ni Cibalia. No, motiva za pobjedu neće nedostajati, posebice kod Osijeka koji iza sebe ima lošu sezonu i pobjedom nad slavonskim rivalima želi se na najbolji način oprostiti od svojih navijača.

"Slavonski derbi je uvijek derbi, uvijek ima motiva za igru. Iako su mi igrači već pomalo na odmoru i odsutni, pokušat ću ih razbuditi i pripremiti najbolje što je moguće da ostvarimo pobjedu", kaže v.d. trenera NK Osijek Miroslav Žitnjak.

Žitnjak neće puno mijenjati u sastavu, ali nastupit će oni najspremniji i s najvećom željom za igru.

Susret Osijek - Cibalia igra se u nedjelju od 18 sati na stadionu Gradski vrt. Očekuje se veći broj gledatelja nego u prošlim utakimicama, jer ova dva kluba uvijek su privlačili pozornost navijača, a Vinkovčani će se ujedno ovim susretom i oprostiti od prvoligaškog natjecanja.

Vjerojatni sastav Osijeka: Mikulić, Glavaš, Smoje, Leko, M. Mišić, Kurtović, Pušić, J. Mišić, Kvržić, Mandić, Perošević.