Razno

FACEBOOK

Stranici 'Hoću da to uđe u Ustav' vrtoglavo raste broj poklonika

Dok Ustavni sud ukida zdravstveni odgoj, a inicijativa 'U ime obitelji' prikuplja potpise za referendum kako bi se Ustavom definiralo da je brak zajednica muškarca i žene, živnule su društvene mreže.

Stranici 'Hoću da to uđe u Ustav' vrtoglavo raste broj poklonika   FOTO:Facebook
Piše: Media Servis

Ta je tema posljednjih dana najkomentiranija, a pokrenuta stranica na Facebooku 'Hoću da to uđe u Ustav' ima više od 38 tisuća 'lajkova'.

Mrziš ljude rođene u drugom mjesecu? Ne voliš patuljke? Zašto bi to zadržao samo za sebe? Angažiraj se, pokreni akciju, ustani i reci: ''Hoću da to uđe u Ustav!'' jer je tvoj stav bitan! - stoji u opisu stranice ''Hoću da to uđe u Ustav!'', osnovanoj jučer, a već je prikupila više od 38 tisuća poklonika i broj im raste iz sata u sat.

Prosječno da mu se stranica sviđa kaže 2 tisuće ljudi u jednom satu. Među prijedlozima koji su osvanuli na toj stranici su ''Kad ženu pitaš: ''Što ti je?'' da ne smije odgovoriti: ''Ništa''., ''Da se zabrani uništavanje čokolade grožđicama'', ''Da burek može biti samo s mesom. Za mene je burek prirodna zajednica tijesta i mesa, ničeg drugog. Hoću da to uđe u Ustav!'', ''Da se ženske zimske čizme smiju nositi samo zimi. Hoću da to uđe u Ustav!'' , 'Da se svim ženama zabrani blajhanje brkova. Ili ih čupaj ili budi frajer. Hoću da to uđe u Ustav'.