Razno

NAKON OPERACIJE GRUDI

Angelina Jolie sprema se na operaciju jajnika

Nakon što je javnosti priznala da je obavila dvostruku operaciju – mastektomiju, Angelina Jolie planira u budućnosti ukloniti i jajnike.

Angelina Jolie sprema se preventivno ukloniti i jajnike   FOTO:Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Hot.net.hr

Zbog virusa koji nosi u sebi – BRCA1, u naredne tri godine planira ukloniti jajnike kako bi smanjila šansu od oboljenja raka, čemu je genetski sklona. 50 posto su šanse da oboli od ove opake bolesti, te stručnjaci savjetuju kako bi se jajnici kod tih žena trebali operirati do 40. godine života ili do one godine života kada žena više ne planira rađati djecu.

Njihova mnogobrojna obitelj, sa šestero djece, dobro se nosi sa cjelokupnom situacijom, a u javnosti polako izlaze špekulacije kako bi Angelina i Brad trebali izreči svoje sudbonosno "da". Nagađa se kako bi se svečana ceremonija ovog najpoznatijeg hollywoodskog para trebala održati u BiH-a, Haitiju ili Kambodži jer bi time dali svoj doprinos razvitku globalne zajednice.

"Angelina vjeruje da se treba založiti za svoje ciljeve. To bi se ujedno uklopilo u njen humanitarni rad, a ona bi voljela da taj dio njezinog života bude u sklopu toga", istaknuo je bliski izvor Angeline i Brada, prenosi Hot.hr.

Izvor: hot.net.hr