Osječko-baranjska

OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA U NAŠICAMA

Novi odjeli i suvremena oprema

Opća županijska bolnica u Našicama do kraja će ove godine zablistati novim sjajem, a, što je najvažnije, zdravstvena će zaštita u njoj biti podignuta na višu razinu. U toj je bolnici mnogo toga napravljeno zadnjih godina – proširena je i dograđena, opremljeni su razni odjeli i upravo se grade novi odjeli.

Opća županijska bolnica Našice   FOTO:Google
Piše: Republika.eu / STV

U kapitalne projekte Opće županijske bolnice u Našicama Osječko-baranjska županija u zadnjih je 5 godina uložila više od 45 milijuna kuna. Sada su u tijeku završni radovi na dogradnji ginekologije i pedijatrije ukupne površine 1.400 četvornih metara. Investicija je vrijedna 10.9 milijuna kuna, što je u potpunosti osigurala Osječko-baranjska županija.

Novi će prostori biti opremljeni suvremenom opremom, čime će se postići visoka kvaliteta zdravstvene zaštite za pacijente, ali i bolji radni uvjeti za zaposlenike. S radovima se ide i dalje, pa tako slijedi raspisivanje novoga natječaja za izvođača radova, najavljuje dr. Hrvoje Šimić, ravnatelj Opće županijske bolnice u Našicama. Naime, dogradit će se psihijatrija, izgraditi sestrinske garderobe, te dizalo, platforma i sanitarni čvor za osobe s invaliditetom. Za te je radove Županija osigurala 2.2 milijuna kuna. 

Recimo još da se otvorenje objedinjenoga hitnog bolničkog prijema u Našicama očekuje u rujnu.