Lokalni izbori

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Hrvatski laburisti prisvojili dio programa HSP-a za grad Osijek

Priopćenje prenosimo u cijelosti u tekstu ispod.

Predsjenik HSP-a Daniel Srb   FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Priopćenje

Poštovani,

ovim Vas putem Hrvatska stranka prava želi informirati o činjenicama koje je gospodin Pecnik iznio u svojoj izjavi za Osječku televiziju dana 04.05.2013. godine. Naime, njegov demanti zapravo nije demanti jer je gospodin Pecnik iznio podatak da su Hrvatski laburisti javno objavili svoj program 20. ili 21.04.2013. što je 4 ili 5 dana nakon objave programa Hrvatske stranke prava na tiskovnoj konferenciji i Internet objave programa na www.hsp.hr/hsp-osijek-predstavio-projekt-grad-osijek-predizborni-program/ dana 16.04.2013. godine.

Gospodin Pecnik je svojim tzv. demantijem i podcjenjivačkim komentarima vezanim uz kandidate Hrvatske stranke samo dokazao kako je uhvaćen u neistini jer nije iznio niti jedan argument koji bi govorio u prilog tome da se Hrvatski laburisti nisu poslužili programom HSP-a kao ishodištem svoga programa dok su  činjenice koje je na tiskovnoj konferenciji prikazala Hrvatska stranka prava nepobitne te jasno prikazuju kako su Hrvatski laburisti prisvojili socijalni, gospodarski i pronatalitetni dio programa HSP-a za grad Osijek i to bez ikakvog srama i stida.

Hrvatska stranka prava je ponosna što je ovakav, iznimno dobar, program prepoznat i uvršten u kampanju drugih stranaka no želimo naglasiti odakle isti potiče i tko ga je kreirao jer građani imaju pravo znati istinu. Sve što se dogodilo, ujedno govori i o kapacitetima (ili bolje rečeno o nedostatku istih) te neinventivnosti ostalih stranaka što dodatno ističe znanje i sposobnosti kandidata i članova Hrvatske stranke prava.  


Sa štovanjem,

 

                                                               

                                                                       Hrvatska stranka prava

Administrativna tajnica

                                                                                                                                                                                                            Tanja Katušić