Razno

NE OPTEREĆUJTE SE

Zbog ovih postupaka ne trebate žaliti

Kaže se da se izgovorena riječ ne može vratiti, a mnoge stvari koje smo napravili ili rekli u životu često želimo povući. No, ipak zbog nekih riječi i postupaka ne treba žaliti, čak naprotiv, treba ih učiniti.

Ilustracija   FOTO:favim.com
Piše: Republika.eu / Index Rouge

Komentiranje ljudi, prolaznika, dobrog frajera ili zgodne djevojke u kafiću za susjednim stolom? Slobodno! Zasigurno i oni komentiraju vas. 

Prekinuli ste dugu vezu, voljeli ste, ali ste shvatili da to nije to i odlučili okončati vašu vezu zauvijek. Niste ni prvi ni zadnji, no iako ste si već sve rekli, nemojte izbjegavati svog bivšeg u gradu. Glavu gore i simpatično pozdravite. Ipak je kultura ispred svega.

Vidjeli ste savšene cipele, no kupite li ih, ostajete na čistoj 0 do sljedeće plaće. Nemojte žaliti za tim, s vremena na vrijeme čovjek sam sebe treba počastiti. Savjetujemo da ipak malo pripazite kad su novci u pitanju kako se ne bi doveli u veliki minus.

Primili ste poruku ili vas zove osoba s kojom vam se baš taj tren ne da tipkati ili razgovarati. Nemojte! Javit ćete joj se kasnije, s njom razgovarati, dogovoriti se, a nećete si pokvariti to ugodno popodne kada ste ignorirali mobitel.

Spremni ste za izlazak s najboljom prijateljicom, no njena kombinacija vam se nikako ne sviđa. Recite joj to! Pomoći ćete sebi, a pogotovo njoj da odjene sasvim nešto drugo što joj bolje pristaje. Ako je vaš odnos takav da to možete učiniti, vaša prijateljica vam to neće zamjeriti.

Zakasnili ste na posao? "Nisam znala što obući" baš i nije najbolje opravdanje. Nemojte žaliti kada u ovakvim situacijama okrivite javni prijevoz zato jer nije došao na vrijeme.

Izvor: Index Rouge