Razno

HUREM

Proglašena najboljom turskom glumicom

Zvijezda serije "Sulejman Veličanstveni", Meryem Uzerli koja je utjelovila fatalnu Hurem, proglašena je najboljom turskom dramskom glumicom.

Meryem Uzerli   FOTO:malebda3.net
Piše: Republika.eu / 24sata.hr

Glumici koja se na dodjelu nagrada u Antalyji pojavila u dugoj narančastoj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju konkurentice su bile Gökçe Bahadir i Bergüzar Korel, supruga njezina radnog kolege Halita Ergença koja je nakon proglašenja nevoljko vrtjela glavom. No, je li razlog tomu bilo nezadovoljstvo jer ona nije osvojila nagradu ili još uvijek nije zaboravila njihovu svađu u kojoj je Meryem optužila za aferu s Halitom, ne znamo. Bilo kako bilo, zanosna Meryem je tu nagradu u svakom slučaju zaslužila.

"Ovo je laskava titula i kod mene ima posebno mjesto. No moram reći kako bih htjela da epizode u serijama kraće traju. Bilo bi dobro kad bi se skratile na 45 minuta jer neke traju sat i pol", rekla je turska glumica njemačkih korijena. Producenti nisu bili oduševljeni primjedbom, ali se s njom se složio i partner iz serije, Halit Ergenç. Glumac, koji je na dodjeli proslavio rođendan, vjeruje da bi se kraćim epizodama podignula kvaliteta serije.

Izvor: 24sata.hr