Društvo

JEDNOGLASNI OKO ZDRAVKA

HNS neće kazniti Mamića zbog vrijeđanja Željka Jovanovića

Izvršni odbor HNS-a na jučerašnjoj je 22. sjednici jednoglasno odlučio da se obustavlja disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora Zdravka Mamića zbog neprimjerenih izjava o ministru Željku Jovanoviću.

Zdravko Mamić   FOTO:Marko Prpić/PIXSELL
Piše: Media Servis

Osim toga, kako je priopćeno iz HNS-a, primljena je na znanje informacija o zaključcima UEFA-ine Komisije za sigurnost i stadione.

Komisija je utvrdila da se znatno poboljšala sigurnosna situacija u hrvatskom nogometu, pozdravila dosad obavljene aktivnosti te će Izvršnom odboru UEFA-e dostaviti pozitivno mišljenje o naporima HNS-a u provođenju Akcijskog plana borbe protiv nasilja na stadionima.

Nastavit će se daljnja uska suradnja Ministarstva unutarnjih poslova i odjela za sigurnost HNS-a radi daljnjih koordiniranih aktivnosti na području regije.

Također, u okviru završnice Hrvatskog nogometnog kupa odigrat će se, kao predigra, završnice Kupa za kadete i juniore.

Juniori će finalnu utakmicu igrati dana 8. svibnja 2013.. prije prve utakmice seniora, a kadeti 22. svibnja 2013., prije druge seniorske utakmice.

Osim toga, potvrđene su i cijene ulaznica za utakmicu Hrvatska-Škotska. Tribina sjever-gore koštat će 50 kuna, sjever-dolje: 70 kuna, jug: 60 kuna, istok: 120 kuna, zapad-gore: 120 kuna i zapad-dolje: 250 kuna

Iz HNS-a očekuju dolazak oko 1500 škotskih navijača, za koje će, kako kažu, biti pripremljen poseban program.