Ljubav & sex

KAKAV JE U KREVETU

Otkrijte kakav je ljubavnik u samo šest sekundi

Indikatori kao što su odjeća, ponašanje, stil, apetit i govor tijela poprilično točno mogu otkriti kakvi smo ljubavnici. Oni otkrivaju kakvo je naše seksualno biće i prema njima možete procijeniti nečiji seksualni stil. Stoga, ako vas zanima kakav je u krevetu muškarac s kojim se viđate, dobro ga promotrite i u samo šest sekundi otkrijte je li mlakonja ili Kamasutra ekspert.

Ilustracija   FOTO:inlook.vn
Piše: Republika.eu / alo.rs

Kako jede

Malo tko bi porekao da najbolji ljubavnici u životu uživaju u svemu što im se ponudi, odnosno da su hedonisti. Promatrajte što i kako jede, ako uživa u hrani i rado isprobava nova jela, samo naprijed. Ako je situacija obrnuta i nije spreman na nove okuse onda je mala vjerojatnost da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti.U svakom slučaju bolje se kladite na jačeg muškarca koji jede sa guštom nego vitkog s isklesanim tijelom koji pazi što jede jer dobar apetit znači i strastven libido. 

Kako govori

Ukoliko govori monotono i mijenja izraze lica jednom u sat vremena, sigurno je i u krevetu dosadan kao i u razgovoru. No gestikuliranje tijekom razgovora znači da je ovaj muškarac pun strasti i ako tu strast može rasplamsati i u krevetu, zamislite kakav je ljubavnik.

Kakav je u društvu

Pravilo glasi da što je osoba komunikativnija i otvorenija u društvu, bolja je u krevetu, odnosno bolje se seksualno povezuje s partnerom.

Kako sjedi

Kad ste u kafiću ili na večeri promotrite gdje će sjesti. Ako sjedne na mjesto s kojeg može promatrati druge ljude u krevetu vam se ne piše dobro, no ako zauzme poziciju preko puta vas i zida kako bi bio fokusiran samo na vas, znači da će vam biti maksimalno posvećen i u trenutcima kada ste sami. 

Kako dodiruje druge

Obratite pažnju kako se ponaša kad je riječ o znacima pažnje. Ao se ukoči kada ga netko pokuša zagrliti ili slično, vjerojatno nije otvoren ni u intimnim trenutcima. Što se ugodnije osjeća u izražavanju pažnje, to će biti pažljiviji za vrijeme seksa.

Kako vas drži za ruku

Ovo je važan indikator ne samo što se tiče ponašanja u krevetu, nego i kako će se ponašati prema vama nakon toga. Ako su vam prsti isprepleteni znači da je erotičan i da se želi s vama povezati i psihički i emotivno, no posve je obrnuta situacija ako vas dotiče samo prstima. Držanje dlana uz dlan znači prihvaćanje, ali je malo vrjerojatno da će vas iznenaditi u krevetu.

Kako se ljubi

Ako se topite i uživate u njegovim poljupcima i usnama, takav će vam biti i seks. Ako se loše ljubi, bolje nemojte ići s njim u krevet jer ćete se razočarati. Muškarci koji drže vašu glavu u svojim rukama su romantični i žele da im se potpuno posvetite. Ako vam pri prvom poljupcu nije odmah gurnuo jezik do krajnika, očekujte duuugu predigru. 

Izvor: alo.rs