Požeško-slavonska

POŽEGA

6. moto party Moto kluba Independent

Moto klub Independent organizirao je moto-susrete kojima obilježavaju početak sezone. Nakon okupljanja na stadionu NK Dinamo u Vidovcima, kolona od oko stotinjak motora krenula je prema kapelici Snježne Gospe u Vidovcima gdje je bila i posveta motora.

Piše: Republika.eu

Župnik Nedjeljko Androš blagoslovio je motore, vozačima pri svakom putu poželio sreću i Božju pomoć. "Svaki ovaj događaj ima svoje značenje u zajednici i u društvu što je i znak da je među nama lanac ljubavi i povjerenja", rekao je pri tome. 

Nakon blagoslova motora predsjednik Moto Kluba Independent Iko Kuprešak zamolio je gradonačelnika Zdravka Ronka, počasnog člana Independent kluba da se obrati nazočnima."U ovom lancu ljubavi, kako je to lijepo rekao velečasni, a nakon blagoslova motora i nakon što ste zazvali Boga da vas oslobodi svega onoga što za vas i ostale sudionike prometa može biti opasnost, dozvolite da vam i ja čestitam rođendan. S vama sam od 2006. godine, od samog početka vašeg osnivanja i djelovanja i svake godine sam s vama, vlasnicima ovih snažnih i robusnih mašina, ali i s vama koji ste mekog i toplog srca. Ja sam izuzetno sretan što sam to prepoznao od prvog dana, što smo u Gradu od prvog dana s vama, što vas podržavamo u vašim akcijama i aktivnostima posebno na polju humanitarnog rada, solidarnosti i brige za djecu i bolesne. One koji ne znaju ja ću podsjetiti da ste za svoj rad i dobitnici najprestižnijeg priznanja Grada Požege a to je Povelja humanosti, upravo za takvo djelovanje", rekao je gradonačelnik Ronko.

Nakon posvete motora uslijedio je kratki defile motora po gradu.Na proslavu šestog rođendana kluba došli su bikeri iz Osjeka, Đakova,Slavonskog Broda, Našica, Nove Gradiške i iz drugih krajeva Slavonije. Poslije vožnje po gradu bikeri će uživati u zvukovima rock n roll-a na koncertu večeras na stadionu NK Dinamo, na kojem nastupaju "MORPHEUS", Požega i PREŽDERANI iz Daruvara.