Događanja

FACEBOOK

Hladno pivo traži predgrupu

25. svibnja kojeg su fanovi simbolično nazvali Dan radosti, Hladno pivo najavilo je veliki koncert na Šalati kojim će obilježiti 25 godina postojanja.

Mile Kekin   FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / hot.net.hr

Da bi taj dan uistinu bio dan radosti, Hladno pivo pripremilo je malo iznenađenje. Naime, dečki su odlučili predgrupu izabrati putem njihove Facebook stranice pa će tako jedan bend koji skupi najviše lajkova od publike i samog benda imati čast svirati kao predgrupa, donosi hot.net.hr.

'Odlučili smo ovaj put upotrijebiti Facebook kako bismo dali podršku mladim snagama na neki način. Ne zanimaju nas toliko žanrovi bendova koliko da imaju nešto što će nam se svidjeti, a i da se na ovaj način malo proširi glas mlađih od nas', poručuju iz Hladnog piva. 

Natječaj traje do 20. travnja kada će Hladno pivo izabrati pet najboljih, a njihova imena će se objaviti 22. travnja. Finalni krug traje dva dana i u njemu o pobjedniku, koji će se znati 5. svibnja, odlučuje zbroj glasova na Fejsu.

Svi željni ulaska u konkurenciju, imaju se priliku prijaviti na link u nastavku i tako možda i sami započeti svoju veliku glazbenu priču.

https://www.facebook.com/pages/Dan-Radosti/288901147909218?ref=hl

IZVOR: hot.net.hr