Događanja

2CELLOS

Oduševili slovensku publiku,uskoro početak hrvatske turneje

2 Cellos prošli tjedan oduševio je slovensku publiku, izvrsnim koncertom u Ljubljani. Osim koncertom koji je pratila svjetska produkcija, odličan razglas i mnogi specijalni efekti, Luka iStjepan publiku su iznenadili i pristupom te su tako mnogim obožavateljima osobno potpisali i njihov posljednji album In2ition.

2Cellos   FOTO:Igor Kralj/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Trenutno se nalaze na američkoj turneji koju su otvorili koncertom u New Yorku. 2Cellose čeka još 20 američkih gradova u mjesec dana. Interes za njih tamo je uistinu velik. Nakon američke turneje odmah idu u Vegas gdje se opet na neko vrijeme pridružuju Eltonu Johnu i njegovom Million Dollar Piano Showu. 


Upravo je ovaj album razlog i njihove skorašnjje hrvatske turneje, koja 01.06. počinje u Varaždinu, Areni, a već sutradan  02.06. nastavlja se u Osijeku, dvorana Gradski vrt.
Ulaznice za oba koncerta odlično se prodaju, a po dosadašnjim rezultatima, predlažemo da svakako svoje ulaznice nabavite na vrijeme i budete dio ovog spektakla za kojim luduje cijeli svijet.
Koncert u Sloveniji publiku je od početka držao na nogama, sa nevjericom na licima mnogih, s obzirom na glazbeni užitak koji su im pripredili 2CELLOS.
Ista ta euforija stiže nam i u Hrvatsku, a po prvi puta i u Slavoniju...
Ulaznice za koncert u Varaždinu, 01.06.2013. se nalaze u prodaji, a možete ih upiti preko sustava Eventim, ali i na sljedećim prodajnim mjestima:
http://www.eventim.hr/hr/ ulaznice/2cellos-osijek- varazdin-varazdin-osijek-97/ events.html
Time out dvorana
Koncertni ured Varaždin
Barflay
Suvenirnica varaždinskih vijesti
Čakovec
Radio1
Arcus
Šareni dućan

Ulaznice za koncert u Osijeku, 02.06.2013. se nalaze u prodaji, a možete ih upiti preko sustava Eventim, ali i na sljedećim prodajnim mjestima:
http://www.eventim.hr/hr/ ulaznice/2cellos-osijek- dvorana-gradski-vrt-518255/ performance.html 
- recepcija hotela Waldinger
- lounge bar Waldinger u Portanovi
- Turistička zajednica Bilje
- Turistička zajednica Beli Manastir
- hotel Lav u Vukovaru
- hotel Park, Našice
- hotel Cibalia, Vinkovci
- Turistička zajednica Donji Miholjac