Ljubav & sex

POSVETITE MU PAŽNJU

Donje rublje puno govori o osobi koja ga nosi

Činjenica je da žene puno pažnje posvećuju svojoj odjeći, no podjednaki pristup trebale bi imati i pri kupnji donjeg rublja. Iako se radi o komadu odjeće koji će osim vas vidjeti samo vaš partner, ono je vrlo bitno jer donje rublje puno govori o osobi koja ga nosi.

Piše: Republika.eu

Ako ste trenutno u novoj vezi, vjerojatno vam je itekako bitno da na svog dragog ostavite što bolji dojam, a ako nije trebalo bi vam biti. Sigurno ne želite da pomisli kako ne vodite računa o sebi.

U ovom slučaju ćete se sigurno odlučiti za pomalo izazovnu verziju donjeg rublja, no prilikom odabira uzmite u obzir nekoliko faktora. Kao prvo, morate izabrati komplet u kojem ćete se vi osjećati ugodno, jer ako odaberete nešto samo kako bi impresionirali drugu polovicu, bolje nemojte ni kupovati.

Ako se u donjem rublju koje nosite ne osjećate dobro, po vama će se vidjeti da niste opušteni što će se odraziti i na vašeg partnera. Stoga izaberite rublje koje će istaknuti sve vaše prednosti, a sakriti mane.

Prilikom kupnje držite se nekoliko pravila pomoću kojih sigurno nećete pogriješiti. Kada birate gaćice, izbjegavajte one koje vam se urezuju u području bokova već se odlučite za one koje će vam sjesti kao da su šivane samo za vas.

Grudnjak isto tako mora savršeno odgovarati vašim grudima. Najbolji način za provjeru grudnjaka je da kada ga isprobate u kabini, dignete ruke i ako se ne pomakne to je definitivno taj.

Osim grudnjaka i gaćica, možete odabrati i senzualni negliže, no na što god se odlučili, čak  i najklasičniji modeli donjeg rublja na ženi mogu izgledati zavodljivo ako se ona sama u njima tako osjeća.