Osječko-baranjska

BICIKLIJADA

Humanitarna akcija “Za Osijek”

Humanitarna udruga “Dar” zajedno sa autističnim dječakom Marinom Barišićem pokreću drugu veliku humanitarnu biciklijadu.

Biciklijada   FOTO:vatrogasci-osijek.hr
Piše: Republika.eu / vatrogasci-osijek.hr

Biciklijada je u nedjelju 07.04.2013. s početkom okupljanja u 9,00 sati u ulici L.Jagera Osijek.Biciklijada će se kretati od ulice L.Jagera preko cestovnog mosta pa prema biciklističkoj stazi do Bilja, te će se ući u Blatnu ulicu u Bilju i biciklističkom stazom voziti do skretanja prema centru Bilja i nastaviti cestom za Kopačevo.Za sve sudionike osiguran je i prijevoz brodicom po Kopačkom ritu.

Svi sudionici a i ostali mogu na taj dan donirati i financijska sredstva za djecu oboljelu od autizma.Ujedno se obilježava i “Svjetski dan zdravlja” u organizaciji grada Osijeka,udruga organizira i prigodni štand za taj dan uz druge štandove u Jagerovoj ulici.U akciju se uključuje i naša postrojba i ovim putem pozivamo sve građane i rekreativce da se uključe i učestvuju na “Drugoj humanitarnoj biciklijadi”

Pozivamo i sve Pravne i Fizičke osobe da doniraju bicikle,kacige,prsluke i ostalu biciklističku opremu za školu.U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa.