Društvo

VREMENSKA PROGNOZA

Istočna Hrvatska

DANAS: Oblačno, povremeno s kišom, obilnijom u drugom dijelu dana i u noći na srijedu. Ukupno do srijede ujutro ponegdje može pasti i više od 20 litara kiše po metru kvadratnom. Vjetar povremeno umjeren sjeveroistočni i istočni, krajem dana u okretanju na sjeverozapadni i zapadni. Temperatura zraka tijekom noći i jutra između 1 i 4°C. Najviša dnevna između 4°C na zapadu i 9°C na istoku Slavonije.

Prognoza za 02.04.   FOTO:Panonmeteo.com
Piše: Republika.eu / Panonmeteo.com

Iduća dva dana

U srijedu oblačno, povremeno s kišom, više u prvom dijelu dana. U brdskim predjelima iznad 400 metara nadmorske visine, ali i u nižim predjelima zapadne Slavonije ujutro i prijepodne može biti susnježice i malo snijega. Poslijepodne većinom suho ili tek ponegdje slaba kiša. Prohladno uz povremeno umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Temperatura zraka će se kretati između 1°C na zapadu Slavonije do 7°C ponegdje na istoku i u Srijemu. 

U četvrtak prolazno proljepšanje; djelomice sunčano i suho uz slab vjetar. Ujutro je mala mogućnost za slab mraz, osobito u zapadnoj Slavoniji uz temperaturu između -1 i +2°C. Dnevna većinom od 8 do 11°C.

Izvorpanonmeteo.com