Vukovarsko-srijemska

LOKALNI IZBORI

Dr. Davorin Pezerović kandidat HDSSB-a za gradonačelnika Vinkovaca

Predsjednik HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije Davorin Pezerović bit će kandidat te stranke na predstojećim lokalnim izborima za mjesto gradonačelnika Grada Vinkovaca.

Dr. Pezerović   FOTO:HDSSB VSŽ
Piše: Republika.eu / STV

Uz Pezerovića danas su predstavljeni i kandidati za gradonačelnike Županje i Otoka, kao i načelnike 12 općina s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Situacija u Vukovarsko-srijemskoj županiji nije dobra, nalazimo se na pretposljednjem ili posljednjem mjestu u Hrvatskoj po većini pokazatelja i to se mora promijeniti, naglasio je kandidat za gradonačelnika Vinkovaca Davorin Pezerović. HDSSB ima niz programa po svim područjima, od gospodarstva do obrazovanja i uz pomoć njih želimo našoj županiji vratiti mjesto koje je imala prije Domovinskog rata jer to svojim potencijalima ona zaslužuje, kazao je Pezerović. 

U programu HDSSB-a je i izgradnja bioenergana, povećanje navodnjavanih površina, izgradnja veletržnica i hladnjača, te osnivanje modernih poljoprivrednih zadruga. U HDSSB-u naglašavaju i kako je veliki problem nezaposlenost te kako je potrebno otvoriti nove proizvodne pogone.
 
Nekada smo imali i proizvodnju građevinskog materijala, obradu metala, preradu voća, proizvodnju stočne hrane i mlinarsku proizvodnju, i sve to možemo ponovno imati, naglasio je Pezerović. Treba ulagati i u turizam jer i u toj gospodarskoj grani imamo velikog potencijala, kazao je. Ukoliko se sanira upropašteno gospodarstvo i aktiviraju naše mogućnosti koje su neiskorištene možemo pokrenuti novi investicijski ciklus i otvoriti nova radna mjesta, zaključio HDSSB-ov kandidat za gradonačelnika Vinkovaca.