Glazba

2CELLOS U OSIJEKU

Gotovo rasprodan parter!

U dvorani Gradski vrt u Osijeku 2. lipnja 2013. godine nastupit će 2Cellos - za 70. rođendan Radio Osijeka. U prodaju je pušteno posljednjih 200 ulaznica za parter!

2Cellos   FOTO:Slavko Midžor/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Radio Osijek

Svjetski poznati dvojac, 2CELLOS, ovih je dana pobudio još veći interes kod publike i medija, ali i strah o mogućem razilaženju Stjepana i Luke. Naime, dečki su se malo našalili na svom službenom facebooku, a u svrhu promocije nove pjesme, obrade Coldplayevog hita 'Every Teardrop Is a Waterfall'.

Ovom pjesmom 2CELLOS najavljuje i skorašnji početak svoje hrvatske koncertne turneje. 

Organizatori koncerta u Osijeku, koji će se održati 2.6.2013., u dvorani Gradski vrt, povodom 70 godina HR Osijek, najavljuju kako su danas u prodaju pustili posljednjih 200 karata za parter, javlja Radio Osijek.

Ulaznice za tribinu i dalje su u prodaji!

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji hotela Waldinger u Županijskoj ulici te u Lounge baru Waldinger u Portanovi i caffe baru Pit Line. Riječ je o ulaznicama po cijeni od 90 kuna (mjesta na tribinama). U sustavu Eventima se mogu kupiti i druge ulaznice po cijenama 120 i 150 kuna (VIP parter i parter). Ulaznice se mogu potražiti i u drugim slavonskim gradovima (Vukovar - hotel Lav, Našice- hotel Park, Vinkovci - hotel Cibalia te u uredi turističkih zajednica Belog Manastira, Bilja i Donjeg Miholjca).

Pratite događaj i na Facebooku!

IZVOR: Radio Osijek