Moda & ljepota

NUDE TREND

Već duže vrijeme poželjan u manikuri, a sada i u modnom svijetu

Iako izraz ''nude'' označava i golo tijelo, zanimljivo je što ovaj trend možemo pronaći u mnogo nježnih nijansi poput breskvaste, ružičaste te boje pudera koje u potpunosti mogu iskazati svu romantičnost proljeća.

Savjeti Jillian Dempsey   FOTO:avon.hr
Piše: Republika.eu / IndexRouge

Kombiniranjem ovih nježnih nijansi sa svilom, satenom, čipkom ili sličnim romantičnih materijalima postiže se neodovljiv look koji u prvom planu ističe ženstvenost i eleganciju.

Dnevne kombinacije bi trebale prije svega biti udobne pa se s vječnim trapericama i bež balerinkama, može kombinirati nude majica, tunika ili košulja uz neki šal sa zanimljivim printom kao detalj dok bi večernji look ipak trebao biti malo hrabriji pa bi haljina u nekoj od nude nijansi koja otkriva puno, ali ipak ne previše bila idealan izbor.

No, uz ovakvu odjeću nije poželjno imati prenapadan make up jer naglasak mora biti na nježnim i neutralnim tonovima s kojima se lako može i poigrati i stvoriti optička varka, odnosno efekt golotinje tamo gdje je nema, što će zasigurno zbuniti i zaintrigirati mnoge pripadnike suprotnog spola.