Ljubav & sex

PROMOTRITE GA

10 pokreta po kojima ćete znati sviđate li mu se

Obzirom da su žene inače kompleksniji spol, da bi pokazale muškarcu da im se sviđa one se služe s čak više od 52 pokreta. No, kod muškaraca je to ipak puno jednostavnije pa oni biraju desetak poteza prema kojima, ako ih znate prepoznati možete otkriti jeste li mu privlačni.

Ilustracija   FOTO:Jurica Galoić/PIXSELL
Piše: Republika.eu / cosmopolitan.hr

U slučaju da ih još niste zapazile donosimo vam 10 muških pokreta na koje kod svoje simpatije trebate obratiti pažnju.

1. Podiže obrve kada vas ugleda. Što se ovog pokreta tiče, morate biti jako vješti u detektiranju  jer on traje samo petinu sekunde. Ako ga uspijete primijetiti, znat ćete da ste mu privlačni i prije nego što to njemu postane jasno. Uzvratite mu istom mjerom, ali zadržite pokret malo dulje kako bi ga primjetio.

2. Pokušava vam privući pažnju izdvajanjem iz grupe ako je u društvu ili preglasnim pričanjem i naglašavanjem pokreta.

3. Ako nosi kravatu i neprestano ju namješta, daje vam poruku koju žene daju muškarcu kada nesvjesno obliznu usne ili glade kosu, jednostavno želi izgledati dobro za vas.

4. Dok govorite, obrve su mu lagano podignute što je znak da vas smatra fascinantnom. Ili ludom. No, u svakom slučaju bolje i to nego da vas gleda ležerno opuštenih obrva i očiju jer to znači da se dosađuje.

5. Polako prelazi pogledom preko cijelog vašeg tijela i zadržava se na najboljim dijelovima. Nemojmo se zavaravati, skenirao vas je čim vas je ugledao, no ovim vam šalje poruku da ste smatrani potencijalnim seksualnim partnerom.

6. Ako sjedi preko puta vas raširenih nogu, nesvjesno vam pokazuje ''što se nudi''.

7. Igra se gumbima na jakni. Zakopčava ih i otkopčava. Osim što ga vaša prisutnost čini nervoznim, odaje i podsvjesnu želju da se skine. A ako jaknu potpuno skine, već vidi svoje cipele pod vašim krevetom.

8. Dok vas gleda često se dira po licu, a ako puši češće nego inače primiče cigaretu ustima ili pijucka iz čaše.

9. Ne sjedi na cijeloj stolici već na rubu kako bi vam bio bliže, a ako prekriži noge, gornja mu je okrenuta prema vama.

10. Ako se požalite da vam je hladno i ponudi vam svoju jaknu želi vam reći ''što je moje - to je i tvoje''. Uz to će nakon što mu je vratite mirisati po vašem parfemu, a i dok mu ju ne vratite ima izgovor da bude u vašoj blizini.