Osječko-baranjska

JOŠ JEDAN KANDIDAT ZA ŽUPANA

Don Grubišić podržao kandidata koji će "vino pretvarati u vodu"

Nezavisna lista don Ivana Grubišića kao kandidata za župana Osječko-baranjske županije predstavila je Petra Pranjića, do sada poznatog kao predsjednika udruge poljoprivrednika Baranjska brazda.

Petar Pranjić i Don Ivan Grubišić   FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Svoj dolazak na mjesto župana Osječko-baranjske županija doživljavam kao slavonsko-baranjsko proljeće koje će donijeti radikalne promjene gospodarstvenicima, poljoprivrednicima, umirovljenicima i svim građanima Osječko-baranjske županije, ali i šire", rekao je Pranjić dodavši da neće davati lažna obećanja i vodu pretvarati u vino, ali ima spreman recept.

"Ja kanim vino pretvoriti u vodu i otrijezniti sve one koji su se ponašali kao pijani milijarderi. Ako sasiječemo u korijenu kriminalne radnje i javašluk koji se godinama provodio, već smo puno uspjeli", izjavio je Pranjić. Dodao je da će kroz rad vratiti osmijeh i dostojanstvo slavonskom čovjeku, što čini i upornim radom u Baranjskoj brazdi, a najbitnijima smatra promjene u gospodarstvu.

Petar Pranjić na kraju je poručio da se na Zagreb neće bacati kamenjem, nego kruhom i pšenicom. Grubišićeva Nezavisna lista nema kandidata za gradonačelnika Osijeka, podržali su Ivicu Vrkića, asa iz rukava Kukuriku koalicije.