Nogomet

KOHORTA SLAVI

Osvoji potpisani dres NK Osijeka

Najvjerniji navijači Osijeka, Kohorta, idući tjedan slave svoj 25. rođendan. Uz bogat program, središnji će dio proslave biti u sklopu utakmice Osijek-Zadar, na stadionu Gradski vrt.

Piše: Republika.eu

[4.04.2013.]
Tako će u utorak i srijedu (9. i 10. travnja) od 10 do 17 sati na Trgu Slobode ispred Supera biti štand s rekvizitima.  Osim ponude rekvizita na štandu će se prodavati i ulaznice za utakmicu sa Zadrom.  
Ulaznica i rođendanska majica tako će se moći kupiti za samo 20kn.

Za četvrtak, 11. travnja od 18 sati planira se druženje u  Udruzi uz klopu i cugu. U tom će se vremenu također moći kupiti ulaznice za subotnju utakmicu, kao i rođendanske majice te ostali navijački rekviziti.

Posebno zanimljivo biti će u petak, 12. travnja. Karusel gradom, okupljanje na parkiralištu kod Bastiona te polazak u 19 sati. Nakon toga party u bivšoj Vegi od 21 sat. Nastupaju Zvone i levati, Pullover band, DJ-evi... Sve to naravno uz besplatan ulaz i akcijske cijene pića.

subotu, 13. travnja, okupljanje u prostorijama Udruge te zajednički korteo od 14:30 sati prema stadionu. Prije početka utakmice paljenje svijeća i polaganje vijenaca na novoobnovljeni spomenik poginulim Kohortašima u Domovinskom ratu.  

Centralna proslava od 16 sati na utakmici NK OSIJEK – NK ZADAR.
Sve naravno uz prigodne koreografije. Poslije utakmice od 21 sat u prostorijama Udruge nastupa tamburaški sastav Šokci

Za ponedjeljak, 15. travnja, Kohorta organizira Humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija darivanja održati će se u tjednu poslije utakmice,  ponedjeljak od 18 do 19:30 sati u prostorijama NK Osijeka ispod zapadne tribine Gradskog vrta. Za svako darivanje krvi na poklon se dobija Kohortina majica i bon za pizzu


[20.03.2013.]
"25. godina bodrenja Osijeka", "Prvih 25 godina vjernosti"... samo su neki od natpisa koji su osvanuli po osječkim ulicama. Najvjerniji Osijekovi navijači ovim potezom žele pozvati Slavonce da im se u što većoj brojci pridruže u obljetnici ovog jubileja.

I Republika.eu se pridružuje pozivu svim ljubiteljima nogometa da 13.4. pohode Gradski vrt. 


NAGRADNA IGRA - Osvoji potpisani dres Nk Osijeka

1.U komentare ispod ovoga članka unesite :  "Grad na Dravi danas slavi"

2. Sretnog dobitnika izvući ćemo u petak (12.04.2013.) te objaviti na našoj Facebook fan stranici (molimo LIKE)

Nagradna igra je završena. Sretni dobitnik je Robert Kapoši. Molimo da se javite u naš inbox. Čestitamo


Povijest navijanja u gradu na Dravi puno je duža od 25 godina, ali najvjerniji osječki navijači odlučili su se uzeti 1988. kao godinu osnutka, jer od tad djeluju pod imenom "Kohorta". Danas su okupljeni u navijačkoj Udruzi koja svoje prostorije ima u Tvrđi (Fakultetska 2) gdje se i mogu naći sve informacije o njihovom djelovanju.