Moda & ljepota

PREGLED PERWOLL FASHION.HR-a

Najbolje od najboljeg

Završen je još jedan Perwoll Fashion.hr koji se održao od 13.3. do 16.3. na zagrebačkom velesajmu. Neka od imena koja su predstavila svoje modne kreacije su Aleksandra Dojčinović, I-GLE, Ivica Skoko, Ana Maria Ricov, Ivica Klarić.

Piše: Republika.eu/IndexRouge

Apsolutna vladarica hrvatske modne scene i ljubimica naših zvijezda Aleksandra Dojčinović, samostalnom je revijom otvorila ovogodišnju modnu manifestaciju Perwoll Fashion.hr.
Predstavila je svoju novu chic kolekciju s kojom je uspjela izvesti ono što rijetko kome polazi za rukom: pokazati nešto sasvim novo, a opet se nimalo ne odmaknuti od svog prepoznatljivog stila. Iako je ostala vjerna volanima, poigrala se i inovativnim krojevima, čistim linijama i zlatnim detaljima te ''umjetnim džepovima'' na haljinama i suknjama u tri sloja, a predstavila je i veliki nadolazeći hit u modnom svijetu - suknje i haljine s volanom na samom dnu, donosi IndexRouge

Druga večer Fashion.hr-a bila je u znaku ženstvenosti. Otvorio ju je hvaljeni dizajnerski dvojac I-GLE iza čijeg imena se kriju Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin. Njihova modna avantura fascinirana geometrijskim oblicima rezultirala je zadivljujućim ženstvenim chicom.

Pistom Fashion.hr-a šetale su manekenke noseći kreacije Ivice Skoke, Ivane Barač, modnog dua Petre Vuletić i Saše Hortiga te mlade dizajnerske nade Šibenčanke Pavle Aleksić čija je prva kolekcija na modnoj pisti oduševila publiku. 

Hrvatske dizajnerice Martina Felja, Morana Krklec te popularni brend Marina Design predstavili su svoje kolekcije na trećoj večeri Fashion.hr-a.
Oduševljenje i pljesak hrvatske publike pokupila je revija slovenskog Young@Squata, a u White Roomu je svoju najnoviju kolekciju samo odabranima predstavio eNVy room.  

Završnica ovosezonskog Fashion.hr-a nije prošla bez iznenađenja. Zadnje večeri dame su uzdisale na kolekciju Ana Marie Ricov koja je pokazala ženstvenost na sasvim nov način, Jovana Marković zaintrigirala je s haljinama s kapuljačama, a Branka Donassy je predstavila svoju novu kolekciju koja je oduševila njene vjerne štovatelje. Aleksandar Žarevac oduševio je svojom prvom muškom kolekcijom, dok je IK studio slavnog Ivice Klarića u svojoj muškoj kolekciji predstavio i casual look i eleganciju.