Kazalište

JELENA PERČIN

Osječani su me oduševili na prvu

Mlada hrvatska glumica, najbolji je dokaz da život piše najuzbudljivije scenarije. Nakon što je kao srednjoškolka iz Dubrovnika preselila u Zagreb gdje je živjela 15 godina, životni put odveo ju je na istok Hrvatske te je Zagreb zamijenila Osijekom.

Jelena Perčin u osječkom HNK povodom svečane sjednice GV grada Osijeka, prosinac 2012.   FOTO:Marko Mrkonjic/PIXSELL
Piše: Republika.eu/InMagazin

Iako joj je pozicija slobodnog umjetnika odgovarala do sada, otkad je postala majka, počela je težiti za sigurnošću i mirom što ju je i odvelo u Grad na Dravi gdje je dobila stalni angažman u osječkom HNK, donosi InMagazin.

"Prirodno mi je došlo da želim neki normalniji tempo i zaželjela sam se kazališta", rekla je Jelena koju su Osijek i topli i ugodni Osječani oduševili na prvu.

Iako trenutno živi u jednom osječkom hotelu u blizini kazališta, iznajmila je stan u koji će kada ga uredi doći i njezina kći Lota oko čijeg se preseljenja, nakon što su procijenili da je to najbolje za djevojčicu, lako dogovorila sa bivšim suprugom Kristijanom Babićem.  

Iako je nakon razvoda izrazila želju da bude neko vrijeme sama, neplanirano se zaljubila u inžinjera Petra koji joj je kaže, vratio vjeru u ljubav. No kako je on zbog posla odselio u Rusiju, morali su prekinuti jer Jelena nije željela još jednu veliku promjenu za svoju kćer koja je jedino što joj nedostaje u Slavoniji.