Moda & ljepota

FASHION.HR

Lei.Lou by Alex Dojčinović

Apsolutna vladarica hrvatske modne scene i ljubimica naših zvijezda Aleksandra Dojčinović, samostalnom je revijom otvorila modnu manifestaciju Perwoll Fashion.hr predstavivši svoju novu chic kolekciju.

Piše: Republika.eu/IndexRouge

Kolekcija je komad po komad oduševljavala publiku jer je Aleksandra uspjela napraviti nešto što rijetko kome polazi za rukom: pokazati nešto sasvim novo, a opet se nimalo ne odmaknuti od svog prepoznatljivog stila, donosi IndexRouge.

Osnovne boje nove Lei.Lou by Alex Dojčinović kolekcije su bijela, crna, maslinastozelena, bež i svijetlosmeđa, a iako je ostala vjerna volanima, poigrala se i inovativnim krojevima, čistim linijama i zlatnim detaljima te ''umjetnim džepovima'' na haljinama i suknjama u tri sloja s čime se malo odmaknula od njezinih uobičajenih bajkovitih modela.   

Jednostavne boje i linije svojih kreacija upotpunila je torbicama živih boja sa zlatnim lancima, a predstavila je i veliki nadolazeći hit u modnom svijetu - suknje i haljine s volanom na samom dnu.

Ovom novom genijalnom kolekcijom za žene sa stavom, Aleksandra je još jednom uspjela ponuditi odjeću za apsolutno sve prigode. Bravo Alex!