Ljubav & sex

PRVI SPOJ

Prekršite nepisana pravila, učinite prvi spoj kreativnim, zanimljivim i neočekivanim!

Prekršite nepisana pravila ''dejtanja'' i umjesto odlaska na tipičan prvi spoj u kafić ili kino, učinite nešto kreativno i totalno neočekivano što može biti i jako seksi.

Ali nemojte zaboraviti biti romantični   FOTO:Zeljko Mrsic/PIXSELL
Piše: Republika.eu/Cosmopolitan.hr

Autorica knjige ''Modern Dating: A Field Guide'', Chiara Atik, za cosmopolitan.hr podijelila je 6 ideja za prvi spoj koje su sve samo ne dosadne, a svojom kreativnošću možete odmah osvojiti.

1.Vožnja biciklom

Ukoliko na prvi spoj idete u nekom toplijem godišnjem dobu, isplanirajte vožnju biciklom izvan grada i ručajte u susjednom gradu ili još bolje, pripremite piknik.

2.Sat kuhanja

Umjesto sjedenja u restoranu i čekanja da netko za vas pripremi hranu naučite ju pripremiti sami jer satovi kuhanja mogu biti jako zanimljivi. Uzmite neki koji uključuje desert i uživajte u svojim novootkrivenim vještinama uz čašu vina.

3.Snježne radosti

Ako živite u blizini skijališta provedite poslijepodne na skijanju ili snowboardanju, a nakon što se smrznete na snijegu, večer provedite zajedno pokraj vatre s toplim pićem u rukama.

4.Igrajte se

Smislite neke igrice, npr. igrajte se turista u vlastitom gradu. Izaberite neko zanimljivo mjesto na kojem oboje niste bili i provedite dan istražujući ga.  

5.Večera

Tipičnu večeru pretvorite u avanturu. Uživajte u predjelu, glavnom jelu i desertu, ali na različitim mjestima. 

6.Uključite i psa

Ako ste oboje ljubitelji životinja, otiđite do lokalnog skloništa za životinje i prošećite nekog psa. Osim što ćete učiniti dobro djelo uz to se i vi možete bolje upoznati razmjenjujući priče o ljubimcima iz djetinjstva. 

Sretno!