Najnovije

SLAVONSKI BROD

Mirko Duspara objavio kandidaturu za gradonačelnika

Aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara ponovno se kandidira za gradnačelnika Slavonskog Broda na čijem je čelu posljednjih osam godina. Ovaj puta izlazi na izbore kao nezavisni kandidat.
PREDSJEDNIK IVO JOSIPOVIĆ

Mamićeve izjave su verbalno divljaštvo, a HNS-ovi mailovi neprihvatljiva praksa

ZAGREB - Predsjednik Ivo Josipović se tijekom redovitog susreta s građanima koje je primio na kavu u Predsjedničkim dvorima, osvrnuo na slučaj Mamić, kao i izjave Ruže Tomašić.
MILANOVIĆ O IZJAVI RUŽE TOMAŠIĆ

To je zlo, to nije Hrvatska

U tijeku je sjednica Glavnog odbora SDP-a na kojoj će biti potvrđena zajednička izborna lista SDP-a, HNS-a i HSU-a za izbore za Europski parlament. "Idemo s listom koja će biti pobjednička i europska", izjavio je uoči sjednice šef SDP-a i premijer Zoran Milanović...
NEZADOVOLJSTVO U HDZ-U

Piplović i Bitunjac nezadovoljni jer nisu prepoznati za kandidate

Hrvatska demokratska zajednica Brodsko-posavske županije smatra kako je nova Nezavisna lista na čelu s Milanom Bitunjcem rezultat nezadovoljstva pojedinca demokratizacijom izborne prakse u stranci.
PRIJETE MU SOCIJALNOM SLUŽBOM

Pogledajte što ovaj otac radi sa svojim djetetom!

U kineskoj provinciji Guangdong zabilježen je video koji bi Vas mogao uznemiriti. Jedan otac, kako kaže, priprema svoje jednogodišnje dijete da postane kung fu majstor. Planira ga poslati u Shaolin samostan. Ogorčeni gledatelji na internetu prijete mu prijavom.
ZVECKANJE ORUŽJEM

Sjeverna Koreja testirala raketu

PJONGJANG - Sjevernokorejska vojska ispalila je u pondjeljak rakete kratkog dometa u Japansko more, javila je južnokorejska agencija Jonhap, u trenutku pojačanih tenzija poslije nedavne nuklearne probe Pjongjanga.