Najnovije

ŽENSKA MREŽA

Hrvatska posljednja u Europi po broju žena u lokalnoj vlasti

ZAGREB - Uoči skorašnjih lokalnih izbora Ženska mreža Hrvatske na prosvjednoj akciji u Zagrebu prozvala je Vladu za kršenje Zakona o ravnopravnosti spolova.
MINISTARSTVO

Socijalni dijalog mora postati Hrvatska svakodnevica

ZAGREB - "Pravo na sindikalno organiziranje jedno od temeljnih prava radnika zajamčeno Ustavom i zaštićeno međunarodnim ugovorima kojih je Republika Hrvatska potpisnica", stoji u priopćenju Ministarstva rada i mirovinskog sustava poslanom povodom različitih medijskih istupa te komunikacije na društvenim mrežama.
NOVI YOUTUBE HIT

Poni koji pleše "moonwalk"

Poni Socks svojim "moonwalk" plesom na pjesmu Everywhere grupe Fleetwood Mac na youtubeu je postao pravi hit, ima već skoro 4 milijuna pogleda!
KOMENTAR JOVANA DRAGIŠIĆA

"Milanović kao kombinacija Tita i zagrebačkog yuppija"

SDP je proveo veći dio svog postojanja u oporbi, pa je moguće da im neke stvari nisu jasne. Neka nam stoga dopuste malu povijesno-političku lekciju: Kad u komunističkoj diktaturi stvari ne idu dobro, kriv je narod. Kad se isto događa u demokratskoj državi, kriva je vlada.
SRB

Ovo je veliki poraz hrvatske diplomacije!

Svi slovenski zahtjevi su ispunjeni, nijedan hrvatski zahtjev ispunjen nije – poručio je danas u Osijeku predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb, komentirajući dogovor Hrvatske i Slovenije oko Ljubljanske banke.
VUKOVAR BIO I OSTAT ĆE HRVATSKI

Vekićeva potpora Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara

Hrvatska straža - Nacionalna stranka pridružuje se zahtjevu što ga je Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara uputio Ustavnom sudu za ocjenom ustavnosti Ustavnoga zakona o pravima nacionalnih manjina...