Najnovije

PREDSJEDNIK IVO JOSIPOVIĆ

Mamićeve izjave su verbalno divljaštvo, a HNS-ovi mailovi neprihvatljiva praksa

ZAGREB - Predsjednik Ivo Josipović se tijekom redovitog susreta s građanima koje je primio na kavu u Predsjedničkim dvorima, osvrnuo na slučaj Mamić, kao i izjave Ruže Tomašić.
MILANOVIĆ O IZJAVI RUŽE TOMAŠIĆ

To je zlo, to nije Hrvatska

U tijeku je sjednica Glavnog odbora SDP-a na kojoj će biti potvrđena zajednička izborna lista SDP-a, HNS-a i HSU-a za izbore za Europski parlament. "Idemo s listom koja će biti pobjednička i europska", izjavio je uoči sjednice šef SDP-a i premijer Zoran Milanović...
NEZADOVOLJSTVO U HDZ-U

Piplović i Bitunjac nezadovoljni jer nisu prepoznati za kandidate

Hrvatska demokratska zajednica Brodsko-posavske županije smatra kako je nova Nezavisna lista na čelu s Milanom Bitunjcem rezultat nezadovoljstva pojedinca demokratizacijom izborne prakse u stranci.
PRIJETE MU SOCIJALNOM SLUŽBOM

Pogledajte što ovaj otac radi sa svojim djetetom!

U kineskoj provinciji Guangdong zabilježen je video koji bi Vas mogao uznemiriti. Jedan otac, kako kaže, priprema svoje jednogodišnje dijete da postane kung fu majstor. Planira ga poslati u Shaolin samostan. Ogorčeni gledatelji na internetu prijete mu prijavom.
ZVECKANJE ORUŽJEM

Sjeverna Koreja testirala raketu

PJONGJANG - Sjevernokorejska vojska ispalila je u pondjeljak rakete kratkog dometa u Japansko more, javila je južnokorejska agencija Jonhap, u trenutku pojačanih tenzija poslije nedavne nuklearne probe Pjongjanga.
RELIGIJA

Evo zašto je Papa uzeo ime Franjo!

RIM - "Jeste se naradili, ha?" - poručio je na prvom susretu brojnim okupljenim novinarima Papa Franjo i odmah ih osvojio. Biranim i lijepim riječima govorio je o novinarskom poslu, a pokazujući koliko razumije potrebu sedme sile za novim informacijama, baš je danas odlučio otkriti zašto je uzeo ime Franjo.