Najnovije

DJEVOJKA DANA

Vedrana

VREMENSKA PROGNOZA

Očekuje nas sunčan dan

DANAS: Pretežno sunčano uz malu, poslijepodne do umjerenu naoblaku. Vjetar većinom slab sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a najviša dnevna između 18 i 21°C.
[VIDEO] MULTIFUNKCIONALNA GRAĐEVINA

Ovoren Hrvatski dom u Tenji

Zgrada Hrvatskog doma u Tenji čija je izgradnja koštala 3 milijuna i 400 tisuća kuna jučer je otvorila svoja vrata. Zasigurno će podići razinu kvalitete života na području Tenja, a kamen temeljac za Hrvatski dom postavljen je 26. srpnja prošle godine na Dan mjesnog odbora Tenje i blagdan Svete Ane.
PRIVREMENI NESLUŽBENI REZULTATI

Listi HDZ-HSP AS-BUZ šest, SDP-HNS-HSU pet, Laburistima jedan mandat

Prema privremenim nepotpunim rezultatima, nakon obrađenih svih 6696 biračkih mjesta koalicija HDZ-HSP AS-BUZ osvojila je 32,86%, SDP-HNS-HSU 32,07% a Laburisti 5,77% glasova birača.
ZLO KOJE PRIJETI HRVATSKOJ

Afganistan kolijevka heroina. Droga se u Kabulu prodaje kao kruh

KABUL –Afganistan proizvodi 90 posto svih opijatskih droga u svijetu, mada donedavno nije bio i najveći konzument istih, ali je sada više od milijun od ukupno 35 milijuna Afganistanaca ovisno od narkotika - što je zapravo najveća stopa narkomana po glavi stanovnika u svijetu.
GONG

Zabilježena tek manja kršenja izborne šutnje

GONG je izvijestio da izborni dan u Hrvatskoj i inozemstvu do 17 i 30 prolazi bez dojava o većim nepravilnostima, građana dojavljuju tek manja kršenja izborne šutnje ili probleme birača bez važećih osobnih iskaznica koji nisu upisani u popis birača.