Najnovije

PRAVILNIK STUPIO NA SNAGU

Od sada je za sakupljanje nedrvnih šumskih plodova potrebna dozvola Hrvatskih šuma

Građani od 20. veljače ove godine za sakupljanje nedrvnih šumskih proizvoda trebaju od Hrvatskih šuma ishoditi godišnju dozvolu, priopćile su u petak Hrvatske šume.
STIGLA KAZNA

Srna zbog dopinga suspendiran 17 mjeseci

Dario Srna saznao je kaznu za doping. Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije suspendiran je na 17 mjeseci, objavio je Nacionalni antidopinški centar Ukrajine (NADCU) na svojim službenim stranicama. U priopćenju piše kako je Srna suspendiran od 22. ožujka 2017. te da će se na teren moći vratiti 22. kolovoza 2018.
DJEVOJKA DANA

Snježana

VREMENSKA PROGNOZA

U gorskim i središnjim predjelima mogući su i zapusi snijega

Pretežno oblačno, u unutrašnjosti sa snijegom uz stvaranje novoga snježnog pokrivača, osobito u gorskim i središnjim predjelima gdje su mogući i zapusi. Na Jadranu većinom kiša, a na sjevernom dijelu će povremeno biti i snijega, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).
GENERALKA UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA

Hrvatska nogometna reprezentacija 8. lipnja protiv Senegala u Gradskom vrtu

U četvrtak je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojemu je, između ostaloga, potvrđeno odigravanje prijateljske utakmice sa Senegalom u Osijeku.
KADA BIROKRATI NE ZNAJU SVOJ POSAO

Pintarić zbog sukoba interesa još nije direktor CESTING-a, a Marko Bagarić ostaje direktor do 30. svibnja ove godine!

Kako sada stvari stoje, očito će smjena i sada aktualnog direktora CESTING-a Marka Bagarića biti ostavljena za neko drugo vrijeme, odnosno neće se dogoditi prije konca svibnja mjeseca ove godine.