Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno sunčano i suho

Danas pretežno sunčano, mjestimice s umjerenom naoblakom u središnjim i gorskim predjelima, no zadržat će se uglavnom suho, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).
NA POTEZU JE DORH

Ministarstvo uprave prekinulo upis Šišljagićeve stranke u Registar političkih stranaka!

Ministarstvo uprave prekinulo je upis Šišljagićeve stranke pod nazivom SNAGA Slavonije i Baranje u Registar političkih stranaka! Kako doznajemo, prekid postupka trajat će sve do pravomoćnog okončanja postupka povodom kaznene prijave podnesene protiv Vladimira Šišljagića, a koju je podnio predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš.
BRANKO BOGDANOVIĆ

Ja, gradonačelnik

"Nema prostora sumnji kako su dva umirovljenika preuzela ulogu gušenja pobune unutar gradskih društava dok god u njima teče krv proletera, što znači, nema naknade prijevoza dok se neprofitni GPP ne izvuče iz gliba novcima EU fondova. Znate li kada će to biti? Nikada a možda niti onda", kaže među ostalim Branko Bogdanović te dodaje: "Provociram oporbu da doprinese bržem okončanju ove agonije jer je iznimno važno kakva će situacija ostati nakon odlaska ove izgubljene, niškorisne, kompromisne uprave."
TEME DANA STV-A

Imamo li danas Hrvatsku kakvu smo sanjali?

Hrvatska obilježava 27. obljetnicu međunarodnog priznanja svoje neovisnosti, kao i obljetnicu završetka procesa mirne reintegracije. Tom prigodom u emisiji Teme dana gostovao prof.dr. Nedeljko Bosanac, kolumnist i analitičar društveno-ekonomskih i političkih zbivanja. Govora je bilo općenito o Hrvatskoj danas nakon proteka gotovo tri desetljeća, ali i o aktualnoj političkoj situaciji u državi, stanju gospodarstva i zapošljavanja, te situaciju u gradu Osijeku.
MINISTAR FINANCIJA ZADOVOLJAN

Najvažnije je da se javni dug smanjuje

Javni dug se i dalje smanjuje, rekao je novinarima na Markovu trgu ministar financija Zdravko Marić. Na tom tragu planiramo i dalje, dodao je Marić govreći o državnim financijama.
POVIJESNI TRENUTAK

Obljetnica je mirne reintegracije: Ima li nade za Slavoniju?

27. je obljetnica međunarodnog priznanja Hrvatske i 21. obljetnica završetka mirne reintegracije istočne Slavonije, Baranje i zapadnoga Srijema. Istražili smo vide li stanovnici te regije svjetlo na kraju tunela i što smatraju rješenjem za spas Slavonije.