Najnovije

KAZALJKE POMIČEMO ZA JEDAN SAT UNATRAG

Ne zaboravite! Ovu nedjelju završava ljetno računanje vremena

U nedjelju, 28. listopada, u 3 sata ujutro završava ljetno računanje vremena pomicanjem kazaljki za jedan sat unatrag, i počinje zimsko računanje vremena.
MINISTAR UPRAVE KUŠČEVIĆ

Plan uvida u nevažeće potpise nakon što se vidi koliko je zainteresiranih

Ministar uprave Lovro Kuščević rekao je u utorak da će se plan i način uvida u nevažeće potpise prikupljene za tri referendumska pitanja napraviti nakon što su utvrdi broj zainteresiranih, fizičkih osoba, inicijativa, udruga i drugih koji to žele.
GRAĐANE I DALJE NITKO NIŠTA NE PITA

Grad Osijek i dalje ne zna gdje će i kako organizirati Advent!?

Iz Turističke zajednice grada Osijeka uputili su mail poslovnim subjektima u gradu da se uključe u organizaciju Adventa.
N1 OBJAVIO

Iscurili novi mailovi grupe Borg: Lex Agrokor prilagođen fondu Knighthead

N1 objavljuje dva do sada nepoznata e-maila koje su izmijenili Martina Dalić i Branimir Bricelj 30. ožujka 2017., na dan kad se Ante Ramljak po vlastitom priznanju susreo s predstavnicima fonda Knighthead i dan uoči usvajanja Lex Agrokora na Vladi.
NACIONAL DONOSI

Otkrivanjem afere SMS spriječen državni udar?

Afera SMS poprima nove razmjere - u računalima Franje Varge istražitelji pronašli lažirane dokumente kojima je premijera Plenkovića trebalo izravno optužiti za tešku korupciju, piše tjednik Nacional.
NIJE BILO IZGREDA

Stotinjak migranata provelo noć kod prijelaza Izačić, traže ulazak u Hrvatsku

Stotinjak ilegalnih migranata provelo je cijelu noć između ponedjeljka i utorka na otvorenome u blizini graničnog prijelaza Izačić, s bosanskohercegovačke strane granice prema Hrvatskoj, pokušavajući na taj način izvršiti pritisak kako bi im se dopustilo nastaviti put ka državama-članicama Europske unije.