Najnovije

NAKON NOĆENJA U PRITVORU

Počela ispitivanja u akciji Agrokor, ispitana prva skupina osumnjičenika

Petar Pavković, odvjetnik Damira Kuštraka koji je jutros ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u slučaju Agrokor rekao je novinarima da je njegov branjenik kratko iznosio obranu i ustvrdio da nije sudjelovao u nezakonitostima koje navodi državno odvjetništvo.
NA RASPOREDU TREĆE KOLO

Nastavlja se akcija u Ligi prvaka

Nogometni sladokusci večeras će moći uživati u nastavku natjecanja Lige prvaka.
PROMETNA NESREĆA KOD SLAVONSKOG BRODA

Terencem pokušao izgurati policijsko vozilo

Na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenskog vozila stranih registracija u ponedjeljak navečer nije želio poslušati zapovijed policije da se zaustavi nego je pokušao izgurati policijsko vozilo s autoceste, no izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal, priopćila je brodsko-posavska policija.
VREMENSKA PROGNOZA

U većini krajeva pretežno sunčano

U većini krajeva pretežno sunčano. U nizinama unutrašnjosti, no i ponegdje uz obalu sjeverne Dalmacije i Istre te na otocima u prvom dijelu dana mjestimice magla ili niski oblaci koji se lokalno mogu i dulje zadržati, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za utorak.
AKCIJA AGROKOR

Uhićeno 12 osumnjičenih, Todorići nedostupni

U izvidima vezanima uz navodne nezakonitosti u Agrokoru u ponedjeljak je uhićeno 12 osoba, točnije svi osumnjičeni osim osnivača posrnulog koncerna Ivice Todorića te njegovih sinova Ante i Ivana koji nisu u Hrvatskoj.
SVI SU SVE ZNALI

Povijest Agrokora: Kako se koncern razvijao?

Kako bi se shvatio cijeli koncept Agrokora i koliki je njegov utjecaj, treba se vratiti u daleku prošlost, odnosno do poslovnih početaka Ivice Todorića. Ime nekadašnjeg prvog čovjeka koncerna medijski se počelo spominjati u negativnom kontekstu tek početkom godine kada mu je Agencija Moodys snizila rejting.