Najnovije

GOSPODARSKI KRIMINAL

Sarajevski sud praktički oslobodio Miroslava Kutlu

Kantonalni sud u Sarajevu odbio je molbu Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske od 18. ožujka 2010. godine za izvršenje inozemne sudske presude u postupku protiv hrvatskog poduzetnika Miroslava Kutle, te ga praktično oslobodio, saznaje agencija Anadolija (AA) iz više izvora, a prenosi Index.hr
POLJOPRIVREDA

Intenziviraju se pregovori Hrvatske i BiH o CEFTA-i

Ministri poljoprivrede Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Tihomir Jakovina i Mirko Šarović, u Sarajevu su razgovarali su o pitanju ukidanja režima CEFTA-a uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju.
KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Policija i Uskok na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Privedeno 39 osoba!

U akciji policije i USKOK-a koja od jutros u osam sati traje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, privedeno je 39 osoba. Među njima je pet profesora, 1 asistent, 21 student, a ostalo su djelatnici administracije.
HSP

I loši zakoni doveli su do poplava

Poplave u Hrvatskoj ovih dana dijelom su posljedica donošenja Zakona o vodama, odnosno zabrane eksploatacije šljunka i pijeska u hrvatskim rijekama, kazao je predsjednik HSP-a Daniel Srb.
U REKLAMI ZA PEPSI

Beyonce otkrila zvuke nove pjesme Grown Woman

Kako je Beyonce i najavila na svojoj stranici, jučer točno u 15 sati objavljena je reklama za Pepsi koju je snimila lijepa pjevačica.
POLJOPRIVREDA

Proljetna sjetva

Sa svakim kišnim danom sve više se smanjuju šanse da će ovogodišnja proljetna sjetva poljoprivrednicima donijeti čak i prosječne rezultate. Većina rokova za sijanje ječma, zobi, stočnog graška, ali i šećerne repe već je prošla, a osim s vremenom proizvođači ove godine problema imaju i sa poskupljenjima materijala, neisplaćenim poticajima i blokadama računa.