Najnovije

USKORO I OSTALE POZORNICE

Pozitivne vibracije s EXIT Reggae pozornice

Positive Vibration Stage, jedan od omiljenih mjesta gdje je uvijek zagarantirana sjajna i opuštena atmosfera, na veliku radost publike, mijenja koncept. Naime, ove godine pod sloganom EXIT R:Evolucija, naglasak stavljamo i na promociju domaćih kvalitetnih bendova, s više od 40 domaćih i stranih izvođača, LIVE bendova, Sound Systema, DJ-a i MC-ja.
[FOTO - VIDEO] STABILIZIRANO STANJE U OSIJEKU

Rupe u nasipu zakrpane su, postavljena je i geobarijera

U Osijeku je Drava počela stvarati probleme. U Donjem je gradu jutros došlo do novog procijeđivanja vode kroz nasip, zbog čega je ovdje tijekom dana pristigao velik broj vojnika i volontera kako bi obranili prvi red kuća uz nasip.
PRIBLIŽAVA SE LJETO

Postignite savršenu bikini zonu

Prvim zrakama sunca i počecima godišnjeg doba ljeta, bikini zona kod žena postaje prioritet koju posebno naglašavamo, izložena je većim pogledima na vrućim plažama. Ako ste ju zanemarili tijekom zimskih mjeseci, mi vam donosimo nekoliko savjeta s kojima ćete ju dovesti ponovno do savršenog izgleda.
ZAŠTITITE SVOJU VEZU

Pravila ponašanja na Facebooku

Svjedoci smo kako u današnje vrijeme sve više veza završava prekidom upravo zbog društvenih mreža. Ako želite imati zdravu vezu sa svojim partnerom, evo nekoliko savjeta na što trebate pripaziti u svom ponašanju ili što ne biste trebali raditi na Facebooku ili drugim društvenim mrežama.
WTA BIRMINGHAM

Donna Vekić plasirala se u polufinale!

Nezaustavljiva je Donna Vekić u Birminghamu.
POČELA SEOBA HRVATA NA MORE

Veće gužve očekuju se tek idući vikend

Počela je seoba Hrvata na more, promet je pojačan, posebno na graničnim prijelazima, a najveće gužve očekuju se tek idući vikend.