Najnovije

KONFEKTUS

U Zagrebu pala kriminalna skupina zbog krivotvorenja 180 tisuća eura

150 policijskih djelatnika u pet policijskih uprava radilo je 11 mjeseci na razotkrivanju ljudi koji su krivotvorili i distribuirali eure. U akciji, kodnog naziva Konfektus, pronađeno je 180 tisuća krivotvorenih novčanica eura i 189 krivotvorenih novčanica od 50 funti.
EU IZBORI

Što smo do sada vidjeli u kampanji za Europski parlament?

Ako niste primijetili već tjedan dana Hrvatska je u izbornoj kampanji. Biramo 12 zastupnika za Europski parlament. Analizirali smo koje su glavne teme, jesu li građani dobili sve potrebne informacije i kako se ponašaju glavni protagonisti.
PROIZVOĐAČI HRANE

Spremni smo za EU tržište, no smanjite PDV

Koliko su i jesu li naši poljoprivredni i prehrambeni proizvođači spremni za ulazak na globalno tržište Europske Unije, te koliki je utjecaj PDV-a na cijene hrane, samo su neka od pitanja o kojima se raspravljalo na okruglom stolu na temu 'Tržište hrane nakon ulaska u Europsku Uniju'...
ZDRAVSTVO

HZZO u 2012. proveo 4.500 kontrola bolovanja

Produljeni su važeći ugovori između HZZO-a i bolničkih zdravstvenih ustanova na sekundarnoj i tercijarnoj razini (bolnice, klinike i instituti) do 30. travnja 2013. godine. Iz HZZO-a su priopćili kako je do produljenja roka došlo zbog opsežnosti pristiglih ponuda i nužnosti da se sve pristigle ponude kvalitetno obrade prije donošenja odluke o novim ugovorima.
URED PREDSJEDNIKA

Josipović primio sindikalne čelnike

Predsjednik Ivo Josipović primio je čelnike sindikalnih središnjica koji su ga upoznali sa svojim viđenjem gospodarske i društvene krize te socijalnog položaja njihova članstva.
ŠTIMAC

Karakterom smo izvukli utakmicu

Izbornik 'Vatrenih', Igor Štimac nakon pobjede nad Walesom 2-1, otvorio je dušu. Priznao je da mu je na utakmici s Walesom momčad u prvih 60 minuta bila loša...