Najnovije

SLUČAJ DIOKI

Blokada na Žitnjaku se nastavlja

Bivši radnici Diokija, dan nakon izbacivanja Uprave i zauzimanja zgrade tvrtke na zagrebačkom Žitnjaku, nadaju se razgovoru u nekom od triju ministarstava o svojim potraživanjima. Ministar Vrdoljak, pak, poručuje da o DIOKI-ju odlučuju vlasnici, vjerovnici i Ministarstvo financija.
NATJEČAJ

Prerađivačka industrija dobit će 120 milijuna kuna potpore

Ministarstvo gospodarstva raspisalo je natječaj za potpore sektorima prerađivačke industrije.
LINIĆ NE ODUSTAJE OD OGRANIČENJA MINUSA

Prijedlog zakona o potrošačkom kreditiranju na užem kabinetu Vlade

Slavko Linić ne odustaje - neraščićenih računa između građana i banaka više nema i stoga će se zakonski riješiti problemi s minusima koji će ići u korist građana. Hoće li prijedlog dobiti podršku ključnog koalicijskog partnera?
20. ROĐENDAN BENDA

Koncert Gužve u 16-ercu

Gužva u 16-ercu i Agencija MIGA iz Osijeka organiziraju veliki open air koncert povodom 20 godina postojanja ovog kultnog osječkog benda. Koncert će se održati u dvorištu Kazamata, 31. svibnja 2013. s početkom u 21 sat.
'ŠTEDLJIVA' VLADA OBJASNILA KUPOVINU MOBITELA

Potrošit ćemo 40 milijuna, ali zato pričamo za nula kuna!

Nakon medijskih napisa o rastrošnosti Vlade u nabavci usluga mobilne telefonije za tijela državne uprave, odnosno trošenja čak 40 milijuna kuna za tu namjenu, stiglo je i Vladino reagiranje. Tvrde kako se objedinjenom nabavom zapravo postižu uštede, ali i priznaju kako je planirano potrošiti 40 milijuna kuna
[VIDEO] NAKON PUNIH 27 GODINA

Alex Ferguson napušta klupu Uniteda i odlazi u mirovinu!

Iz Manchestera se danas proširila šokantna vijest - Alex Ferguson odlazi u mirovinu nakon punih 27 godina na kormilu 'Crvenih vragova'!